Stegte nudler med kylling og blomkål bagt i ingefærpasta
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | blomkål |
4 stk. | kyllingebryster |
2 stk. | rød karrypasta |
1 tsk. | hakkede hvidløg |
- | Lidt salt og peber |
4 spsk. | sesam |
- | koriander friske |
Marinade
40 g | ingefær |
- | Øko-citron |
dl. | olivenolie |
2 stk. | tørret ingefær |
1 spsk. | sukker |
250 g | nudler |
- | olie |
Sådan gør du
-
1Bland marinaden sammen. Kom et helt blomkål og marinaden i en plastikpose. Lad blomkålen marinere i en time ved stue- temperatur eller natten over i køleskab.
-
2Sæt ovnen på 200 grader. Læg blomkålen i en ildfast form med bagepapir. Bag blomkålen mør i cirka 1 time.
-
3Kog nudlerne efter anvisning. Skyl dem i koldt vand, og afdryp dem i en sigte og så på et viskestykke. Steg nudlerne i olie på en pande og kyllingen på en anden.
-
4Gnid brysterne med karrypasta og hvidløg, og vend kødet i sesam. Gennemsteg kyllingen i olie. Cirka 5 minutter per side. Skær dem i skiver, og server. Gerne med et drys koriander henover.