Stegte nudler med kylling og blomkål bagt i ingefærpasta

Stegte nudler med kylling og blomkål bagt i ingefærpasta

Perfekt stegte nudler får du, hvis nudlerne er så afdryppede og tørre som muligt, før de kommer på panden. Lad evt. de kogte nudler trække på et rent viskestykke inden tilberedning på panden. 
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. blomkål
4 stk. kyllingebryster
2 stk. rød karrypasta
1 tsk. hakkede hvidløg
- Lidt salt og peber
4 spsk. sesam
- koriander friske

Marinade

40 g ingefær
- Øko-citron
dl. olivenolie
2 stk. tørret ingefær
1 spsk. sukker
250 g nudler
- olie

Sådan gør du

  1. 1
    Bland marinaden sammen. Kom et helt blomkål og marinaden i en plastikpose. Lad blomkålen marinere i en time ved stue- temperatur eller natten over i køleskab.  
  2. 2
    Sæt ovnen på 200 grader. Læg blomkålen i en ildfast form med bagepapir. Bag blomkålen mør i cirka 1 time.  
  3. 3
    Kog nudlerne efter anvisning. Skyl dem i koldt vand, og afdryp dem i en sigte og så på et viskestykke. Steg nudlerne i olie på en pande og kyllingen på en anden.  
  4. 4
    Gnid brysterne med karrypasta og hvidløg, og vend kødet i sesam. Gennemsteg kyllingen i olie. Cirka 5 minutter per side. Skær dem i skiver, og server. Gerne med et drys koriander henover.