Stegte champignoner med pasta og tomatsauce
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg |
2 fed | hvidløg |
- | olie |
4 spsk. | hvidvin |
2 dåser | flåede tomater |
- | salt og peber |
1 tsk. | honning |
400 g | pasta |
500 g | hele markchampignoner |
- | smør |
- | parmesanost |
- | basilikum |
Sådan gør du
-
1Hak løg og svits dem, uden at de tager farve, i olie i en gryde.
-
2Hæld vinen på.
-
3Kom nu tomater i, og lad dem simre i 15 minutter.
-
4Smag til med salt, peber og honning.
-
5Kog pastaen al dente.
-
6Steg de ordnede hele champignoner i lidt smør, indtil de er helt møre. Smag til med salt og peber.
-
7Server pastaen med champignoner og tomatsauce. Drys med basilikum og parmesan.