Stegte champignoner med pasta og tomatsauce
AFTENSMAD

Stegte champignoner med pasta og tomatsauce

Ingen kødboller med med masser af svampe, som giver en dejlig smag. Glem ikke parmesanen tilsidst!
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
2 fed hvidløg
- olie
4 spsk. hvidvin
2 dåser flåede tomater
- salt og peber
1 tsk. honning
400 g pasta
500 g hele markchampignoner
- smør
- parmesanost
- basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løg og svits dem, uden at de tager farve, i olie i en gryde.
  2. 2
    Hæld vinen på.
  3. 3
    Kom nu tomater i, og lad dem simre i 15 minutter.
  4. 4
    Smag til med salt, peber og honning.
  5. 5
    Kog pastaen al dente.
  6. 6
    Steg de ordnede hele champignoner i lidt smør, indtil de er helt møre. Smag til med salt og peber.
  7. 7
    Server pastaen med champignoner og tomatsauce. Drys med basilikum og parmesan.