Stegte champignoner med pasta og tomatsauce

Ingen kødboller med med masser af svampe, som giver en dejlig smag. Glem ikke parmesanen tilsidst!
Stegte champignoner med pasta og tomatsauce
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
2 fed hvidløg
- olie
4 spsk. hvidvin
2 dåser flåede tomater
- salt og peber
1 tsk. honning
400 g pasta
500 g hele markchampignoner
- smør
- parmesanost
- basilikum

Sådan gør du

  1. 1.Hak løg og svits dem, uden at de tager farve, i olie i en gryde.
  2. 2.Hæld vinen på.
  3. 3.Kom nu tomater i, og lad dem simre i 15 minutter.
  4. 4.Smag til med salt, peber og honning.
  5. 5.Kog pastaen al dente.
  6. 6.Steg de ordnede hele champignoner i lidt smør, indtil de er helt møre. Smag til med salt og peber.
  7. 7.Server pastaen med champignoner og tomatsauce. Drys med basilikum og parmesan.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #vegetar og #hverdag