Stegt fisk med flødekogt fennikel
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
1 kg | kartofler |
2 stk. | fennikel |
- | lidt smør |
1 dl. | piske-fløde |
2 dl. | grøntsagsbouillon |
1 stk. | citron |
600 g | fiskefileter, vi brugte havbars |
- | olivenolie |
- | salt og peber |
- | To håndfuld spinat eller salatblade |
2 stk. | forårsløg |
Sådan gør du
-
1Sæt kartoflerne over.
-
2Skær hver fennikel i fire både.
-
3Brun fennikel let i smørret i en gryde og hæld fløde og bouillon herpå.
-
4Lad fennikel simre i 6-8 minutter. Den skal være mør, ikke alt for blød.
-
5Smag flødesaucen til med citronsaft, salt og peber.
-
6Drys fiskefileterne godt med salt og steg dem sprøde i olivenolie på en teflonpande.
-
7Anret hver tallerken med fennikel og sauce, kartofler, spinatblade og et drys snittet forårsløg.
-
8Bræk evt. fisken i mindre stykker og fordel over retten.
-
9Server.