Sosaties – grillspyd
AFTENSMAD

Sosaties – grillspyd

Luksusspyd, vi bruger oksemørbrad. Spyddene er laurbærgrene, som vi har skyllet. Andre spyd kan også bruges. Server med salat og bagte kartofler med en skefuld creme fraiche rørt med hvidløg.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. moscovadosukker
1 tsk. karry
1 tsk. stødt koriander
2 spsk. olie
400 g oksemørbrad
2 stk. løg
8 skiver bacon
1 håndfuld tørret abrikos
- Lidt peber og salt

Sådan gør du

  1. 1
    Rør krydderiblandingen sammen i en skål.
  2. 2
    Skær kødet i mindre stykker og løgene i skiver.
  3. 3
    Sæt ingredienserne på spyd.
  4. 4
    Læg spyddene på bradepande med bagepapir og fordel den krydrede olie på alle ingredienser. Det er nemmest at bruge hænderne. Krydr med salt og peber.
  5. 5
    Sæt nu ovnen på 225 grader og lad kødet stå uden for køleskab, imens ovnen bliver varm.
  6. 6
    Lad spyddene stege gyldne. Hold øje efter 10 minutter.