Luksusspyd, vi bruger oksemørbrad. Spyddene er laurbærgrene, som vi har skyllet. Andre spyd kan også bruges. Server med salat og bagte kartofler med en skefuld creme fraiche rørt med hvidløg.
4 Personer
Ingredienser
1 spsk.
friskrevet ingefær
1 spsk.
moscovadosukker
1 tsk.
karry
1 tsk.
stødt koriander
2 spsk.
olie
400 g
oksemørbrad
2 stk.
løg
8 skiver
bacon
1 håndfuld
tørret abrikos
-
Lidt peber og salt
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rør krydderiblandingen sammen i en skål.
2
Skær kødet i mindre stykker og løgene i skiver.
3
Sæt ingredienserne på spyd.
4
Læg spyddene på bradepande med bagepapir og fordel den krydrede olie på alle ingredienser. Det er nemmest at bruge hænderne. Krydr med salt og peber.
5
Sæt nu ovnen på 225 grader og lad kødet stå uden for køleskab, imens ovnen bliver varm.
6
Lad spyddene stege gyldne. Hold øje efter 10 minutter.