Sød-sur rapsoliedressing til laks og kartofler
AFTENSMAD

Sød-sur rapsoliedressing til laks og kartofler

En let dressing med honning, hvidvinseddike og dild, som giver ekstra saft og kraft til sommerens laks og kartofler. 
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk. laksefileter
- salt og peber
1 kg kogte kartofler
4 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. friskklippet dild
4 håndfulde feldsalat
- friskhøvlet peberrod

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Læg laksen i en ildfast form smurt med lidt olie.
  3. 3
    Drys med salt og peber, og bag laksen i 10 minutter.
  4. 4
    Skær kartoflerne i tynde skiver.
  5. 5
    Rør dressingen sammen.
  6. 6
    Kom laks, salat og kartofler på fire tallerkener.
  7. 7
    Hæld dressingen over, og drys til sidst peberrod over.