Sød-sur rapsoliedressing til laks og kartofler

En let dressing med honning, hvidvinseddike og dild, som giver ekstra saft og kraft til sommerens laks og kartofler. 
Sød-sur rapsoliedressing til laks og kartofler
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk laksefileter
- salt og peber
1 kg kogte kartofler
4 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. friskklippet dild
4 håndfulde feldsalat
- friskhøvlet peberrod

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Læg laksen i en ildfast form smurt med lidt olie.
  3. 3.Drys med salt og peber, og bag laksen i 10 minutter.
  4. 4.Skær kartoflerne i tynde skiver.
  5. 5.Rør dressingen sammen.
  6. 6.Kom laks, salat og kartofler på fire tallerkener.
  7. 7.Hæld dressingen over, og drys til sidst peberrod over.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad