Salat med stegt andelever
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | ande- eller kyllingelever |
- | olie |
0.25 | knoldselleri |
- | olie |
4 blade | grønkål |
2 håndfulde | blandet salat |
1 dl. | vindrue |
4 spsk. | pinjekerne |
- | Lidt salt og peber |
Dressing
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | dijonsennep |
1 spsk. | æblecidereddike |
- | salt |
- | sukker |
Sådan gør du
-
1Klip den lille sene fra leveren fra, og dub den tør.
-
2Kom olie på panden, og steg leveren ved høj varme i 2 minutter per side.
-
3Drys med salt og peber.
-
4Tag fra varmen, og lad stå og trække.
-
5Skær sellerirod i små stykker, og svits godt i olie på en pande.
-
6Kom lidt vand på panden, og lad dem simre bløde i ca. 5 minutter.
-
7Drys med salt.
-
8Anret fire tallerkener med grønkål brækket i små stykker, salat, selleri, druer, pinjekerner og nogle stykker and.
-
9Rør dressingen sammen, smag til med salt og sukker og dryp over salaten.