Salat med stegt andelever
AFTENSMAD

Salat med stegt andelever

Andelever er en delikatesse, som egner sig godt i salater som denne. Husk at andelever ligesom alt andet fjerkræ skal gennemsteges. 
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g ande- eller kyllingelever
- olie
0.25 knoldselleri
- olie
4 blade grønkål
2 håndfulde blandet salat
1 dl. vindrue
4 spsk. pinjekerne
- Lidt salt og peber

Dressing

2 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
- salt
- sukker

Sådan gør du

  1. 1
    Klip den lille sene fra leveren fra, og dub den tør.
  2. 2
    Kom olie på panden, og steg leveren ved høj varme i 2 minutter per side.
  3. 3
    Drys med salt og peber.
  4. 4
    Tag fra varmen, og lad stå og trække.
  5. 5
    Skær sellerirod i små stykker, og svits godt i olie på en pande.
  6. 6
    Kom lidt vand på panden, og lad dem simre bløde i ca. 5 minutter.
  7. 7
    Drys med salt.
  8. 8
    Anret fire tallerkener med grønkål brækket i små stykker, salat, selleri, druer, pinjekerner og nogle stykker and.
  9. 9
    Rør dressingen sammen, smag til med salt og sukker og dryp over salaten.