Redaktionen anbefaler
| 1 stk. | berberiandebryst (uden skind) i tynde skiver. Gem skindet. |
| 3 spsk. | olie til stegning |
| 2 tsk. | rød karrypasta |
| 2 stk. | finthakket hvidløg |
| 3 stk. | kaffir limeblade , hele |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 4 stk. | stødte nelliker |
| 1 spsk. | tomatpure koncentreret |
| 1 dåse | kokosmælk 400 ml |
| 1 stk. | løg i smalle både |
| 1 stk. | ananas , delt i mindre stykker |
| 10 stk. | cherry tomater , halverede |
| 3 spsk. | fiskesovs |
| 3 tsk. | sukker |
| - | frisk basilikumblade |
| - | kogte ris |
Skær andeskindet i tynde strimler, læg strimlerne i et ildfast fad, drys med salt og steg dem i forvarmet ovn ved 225° i 7-8 minutter eller til strimlerne er gyldne og sprøde. Servér dem som tilbehør til retten. Gem andefedtet på køl, til stegning af fx kartofler.