Redaktionen anbefaler






1 stk. | berberiandebryst (uden skind) i tynde skiver. Gem skindet. |
3 spsk. | olie til stegning |
2 tsk. | rød karrypasta |
2 stk. | hvidløg, finthakkede |
3 stk. | kaffir limeblade, hele |
1 tsk. | spidskommen, stødt |
4 stk. | nelliker, stødte |
1 spsk. | konc. tomatpure |
1 dåse | kokosmælk (400 ml) |
1 stk. | løg i smalle både |
1 stk. | ananas, delt i mindre stykker |
10 stk. | cherrytomater, halverede |
3 spsk. | fiskesovs |
3 tsk. | sukker |
- | friskt basilikumblad |
- | kogte ris |
Skær andeskindet i tynde strimler, læg strimlerne i et ildfast fad, drys med salt og steg dem i forvarmet ovn ved 225° i 7-8 minutter eller til strimlerne er gyldne og sprøde. Servér dem som tilbehør til retten. Gem andefedtet på køl, til stegning af fx kartofler.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10