Risotto med lynstegt kål og citron
Den italienske favoritspise risotto findes i et hav af udgaver. Vi laver den traditionelle neutrale risotto og serverer med lynstegt hvidkål og citronskal.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg |
25 g | smør |
4 dl. | risottoris |
1 dl. | hvidvin |
1 l. | hønsebouillon |
100 g | parmesanost |
2 stk | både hvidkål |
- | olie |
1 stk. | økologisk citron |
Sådan gør du
- 1.Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden.
- 2.Svits løg og ris i en gryde.
- 3.Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.
- 4.Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du resten af bouillonen i gryden og rører rundt.
- 5.Lad risen simre blød i alt ca. 15 minutter.
- 6.Vend revet ost i lige før I skal spise.
- 7.Snit kålen fint og lynsteg den i olie på en pande.
- 8.Server til risottoen sammen med revet citronskal.