Risotto med lynstegt kål og citron

Den italienske favoritspise risotto findes i et hav af udgaver. Vi laver den traditionelle neutrale risotto og serverer med lynstegt hvidkål og citronskal. 
Risotto med lynstegt kål og citron
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
25 g smør
4 dl. risottoris
1 dl. hvidvin
1 l. hønsebouillon
100 g parmesanost
2 stk både hvidkål
- olie
1 stk. økologisk citron

Sådan gør du

  1. 1.Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden.
  2. 2.Svits løg og ris i en gryde.
  3. 3.Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.
  4. 4.Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du resten af bouillonen i gryden og rører rundt.
  5. 5.Lad risen simre blød i alt ca. 15 minutter.
  6. 6.Vend revet ost i lige før I skal spise.
  7. 7.Snit kålen fint og lynsteg den i olie på en pande.
  8. 8.Server til risottoen sammen med revet citronskal.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #vegetar, #tilbehør til kylling og #kål