Risotto med lynstegt kål og citron
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg |
25 g | smør |
4 dl. | risottoris |
1 dl. | hvidvin |
1 l. | hønsebouillon |
100 g | parmesanost |
2 stk. | både hvidkål |
- | olie |
1 stk. | økologisk citron |
Sådan gør du
-
1Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden.
-
2Svits løg og ris i en gryde.
-
3Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.
-
4Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du resten af bouillonen i gryden og rører rundt.
-
5Lad risen simre blød i alt ca. 15 minutter.
-
6Vend revet ost i lige før I skal spise.
-
7Snit kålen fint og lynsteg den i olie på en pande.
-
8Server til risottoen sammen med revet citronskal.