Den italienske favoritspise risotto findes i et hav af udgaver. Vi laver den traditionelle neutrale risotto og serverer med lynstegt hvidkål og citronskal.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
løg
25 g
smør
4 dl
risottoris
1 dl
hvidvin
1 l
hønsebouillon
100 g
parmesanost
2 stk.
hvidkål i både
-
olie
1 stk.
økologisk citron
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden.
2
Svits løg og ris i en gryde.
3
Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.
4
Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du resten af bouillonen i gryden og rører rundt.
5
Lad risen simre blød i alt ca. 15 minutter.
6
Vend revet ost i lige før I skal spise.
7
Snit kålen fint og lynsteg den i olie på en pande.