Pølsesnobrød på pind
- 4 Personer
4-8 pølsesnobrød på pind
1 pakke | gær |
2 tsk. | salt |
4 dl. | vand |
3 dl. | fuldkornshvedemel |
9 dl. | hvedemel |
4 stk. | pølser |
- | snobrødspinde |
Sådan gør du
-
1Rør og hæv dejen hjemmefra.
-
2Opløs gær og salt i vandet.
-
3Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem.
-
4Lad den hæve i ca. 1 time, del den og rul den til lang pølse.
-
5Pak dejpølserne ind i bagepapir og tag dem med.
-
6Find de snobrødspinde, du skal bruge og skræl barken af de sidste ca. 20 cm af pinden.
-
7Læg en dejpølse ind til snobrødspinden og vikl dejen godt rundt om pølsen.
-
8Bag pølsesnobrødet over bålets gløder til det er gyldent og gennembagt.
-
9Spis eventuelt pølsesnobrødet med ketchup.