Pølsesnobrød på pind
BAGVæRK

Pølsesnobrød på pind

Snobrød med syltetøjsfyld er en spejderklassiker, og pølsebrød er et hit hos de fleste. Vi parrer snobrødet med pølsebrød og hygger med et pølsesnobrød over bålet.
  • 4 Personer

4-8 pølsesnobrød på pind

1 pakke gær
2 tsk. salt
4 dl. vand
3 dl. fuldkornshvedemel
9 dl. hvedemel
4 stk. pølser
- snobrødspinde

Sådan gør du

  1. 1
    Rør og hæv dejen hjemmefra.
  2. 2
    Opløs gær og salt i vandet.
  3. 3
    Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem.
  4. 4
    Lad den hæve i ca. 1 time, del den og rul den til lang pølse.
  5. 5
    Pak dejpølserne ind i bagepapir og tag dem med.
  6. 6
    Find de snobrødspinde, du skal bruge og skræl barken af de sidste ca. 20 cm af pinden.
  7. 7
    Læg en dejpølse ind til snobrødspinden og vikl dejen godt rundt om pølsen.
  8. 8
    Bag pølsesnobrødet over bålets gløder til det er gyldent og gennembagt.
  9. 9
    Spis eventuelt pølsesnobrødet med ketchup.