Snobrød med syltetøjsfyld er en spejderklassiker, og pølsebrød er et hit hos de fleste. Vi parrer snobrødet med pølsebrød og hygger med et pølsesnobrød over bålet.
4 Personer
4-8 pølsesnobrød på pind
1 pakke
gær
2 tsk.
salt
4 dl
vand
3 dl
fuldkornshvedemel
9 dl
hvedemel
4 stk.
pølser
-
snobrødspinde
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rør og hæv dejen hjemmefra.
2
Opløs gær og salt i vandet.
3
Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem.
4
Lad den hæve i ca. 1 time, del den og rul den til lang pølse.
5
Pak dejpølserne ind i bagepapir og tag dem med.
6
Find de snobrødspinde, du skal bruge og skræl barken af de sidste ca. 20 cm af pinden.
7
Læg en dejpølse ind til snobrødspinden og vikl dejen godt rundt om pølsen.
8
Bag pølsesnobrødet over bålets gløder til det er gyldent og gennembagt.