Pølse i tomatsovs med hvidløgsost
AFTENSMAD

Pølse i tomatsovs med hvidløgsost

Lyder måske ikke som gastronomi på højt plan. Men pyt. Tomatsovsen med pølser her smager altså herligt og er et hit hos de små ved middagsbordet. 
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

300 g pasta
4 stk. løg
- olie
250 g Hanegal wienerpølser
700 ml. purerede tomater
- salt og peber
4 spsk. hvidløgsost
- Frisk timian eller anden krydderurt

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Skær løg i både og svits i en god olie i en gryde.
  3. 3
    Skær pølser i mindre stykker og svits med.
  4. 4
    Kom de purerede tomater heri og skyl glasset rent med 1-2 dl vand.
  5. 5
    Kom i gryden og krydr med salt og peber.
  6. 6
    Lad simre i 6-7 minutter. Spæd evt. med lidt vand.
  7. 7
    Rør hvidløgsosten ud i saucen eller server som topping på din anretning.
  8. 8
    Server retten med pasta og frisk timian.