ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Pølse i tomatsovs med hvidløgsost Lyder måske ikke som gastronomi på højt plan. Men pyt. Tomatsovsen med pølser her smager altså herligt og er et hit hos de små ved middagsbordet. 4 Personer 20 Minutes Ingredienser 300 g pasta 4 stk. løg - olie 250 g Hanegal wienerpølser 700 ml purerede tomater - salt og peber 4 spsk. hvidløgsost - Frisk timian eller anden krydderurt ANNONCE Sådan gør du 1 Kog pastaen efter anvisning på emballagen. 2 Skær løg i både og svits i en god olie i en gryde. 3 Skær pølser i mindre stykker og svits med. 4 Kom de purerede tomater heri og skyl glasset rent med 1-2 dl vand. 5 Kom i gryden og krydr med salt og peber. 6 Lad simre i 6-7 minutter. Spæd evt. med lidt vand. 7 Rør hvidløgsosten ud i saucen eller server som topping på din anretning. 8 Server retten med pasta og frisk timian. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.