Pølse i tomatsovs med hvidløgsost
Lyder måske ikke som gastronomi på højt plan. Men pyt. Tomatsovsen med pølser her smager altså herligt og er et hit hos de små ved middagsbordet.

- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
300 g | pasta |
4 stk | løg |
- | olie |
250 g | Hanegal wienerpølser |
700 ml. | purerede tomater |
- | salt og peber |
4 spsk. | hvidløgsost |
- | Frisk timian eller anden krydderurt |
Sådan gør du
- 1.Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
- 2.Skær løg i både og svits i en god olie i en gryde.
- 3.Skær pølser i mindre stykker og svits med.
- 4.Kom de purerede tomater heri og skyl glasset rent med 1-2 dl vand.
- 5.Kom i gryden og krydr med salt og peber.
- 6.Lad simre i 6-7 minutter. Spæd evt. med lidt vand.
- 7.Rør hvidløgsosten ud i saucen eller server som topping på din anretning.
- 8.Server retten med pasta og frisk timian.