Pasta med tomatsauce krydret med jordbær og salvie
Sommerfrokost på 10 minutter. Tomater og jordbær tilhører samme familie og smager derfor dejligt i pastaretter som denne.

- 4 Personer
- 10 Minutes
Sauce
3 fed | hvidløg |
3 spsk. | olivenolie |
8 stk | salvieblade |
tsk. | chiliflage |
250 g | cherrytomat |
6 stk | jordbær |
1 dl. | kapers |
300 g | Taglietelle |
1 stk. | hel parmesanost |
1 stk. | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Sæt en gryde med pastavand over. Kog pastaen al dente.
- 2.Skær hvidløg i skiver, og svits i olie. Tilføj salvie og chili.
- 3.Del tomater og jordbær lige over, og kom på panden. Svits dem hurtigt sammen i et par minutter. Tilføj kapers til saucen. Smag til med salt og peber.
- 4.Afdryp pastaen, og vend den med saucen. Server straks med revet parmesanost.