Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
125 g | hvedemel |
30 g | rismel (kan erstattes af hvedemel) |
2 spsk. | ristede sesamfrø sorte eller almindelige |
1 stk. | æg |
3 dl. | vand |
- | friskkværnet peber efter smag |
0.5 tsk. | flagesalt |
1 bundt | forårsløg |
2 stk | grøn chili |
- | neutral olie til stegning, gerne vindruekerneolie |
0.5 dl. | soyasauce |
0.25 dl. | riseddike eller mirin |
lidt | chiliflager |
2 cm | ingefær fintrevet |
1 fed | hvidløg fintrevet |
2 spsk. | ristede sesamfrø sorte eller almindelige |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10