Morgenmadsmuffins
MORGENMAD OG BRUNCH

Morgenmadsmuffins

Vil du gøre lidt ekstra ud af morgenmaden eller brunchen, så prøv disse lækre muffins med forskelligt fyld. 
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Æggemasse

12 stk. æg
400 g hytteost
- Salt & peber
- olivenolie

1. bud på fyld

- hakket dild
- løg
- squash
- feta

2. bud på fyld

- purløg
- kartofler
- ost revet parmesan, vesterhavsost eller anden ost

3. bud på fyld

- bacon
- timian
- soltørrede tomater

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 180 grader.
  2. 2
    Vælg, hvilket fyld du ønsker i dine morgenmadsmuffins.
  3. 3
    Svits løg og squash i '1. bud på fyld' eller .. Svits kartofler i '2. bud på fyld' eller... Svits bacon i '3. bud på fyld'.
  4. 4
    Bland de svitsede ingredienser med de øvrige ingredienser, så fyldet er færdigt. Kom 2 spsk. i hver muffinform.
  5. 5
    Pisk æggene sammen og bland med hytteost og krydr med salt og peber. Fordel æggemassen i muffinformene ovenpå fyldet, og bag ca. 15 minutter, indtil ægget er fast.
  6. 6
    Tag dem ud og nyd dem lune eller kolde. De kan holde sig fint på køl.