Morgenmadsmuffins
MORGENMAD OG BRUNCH

Morgenmadsmuffins

Vil du gøre lidt ekstra ud af morgenmaden eller brunchen, så prøv disse lækre muffins med forskelligt fyld. 
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Æggemasse

12 stk. æg
400 g hytteost
- Salt & peber
- olivenolie

1. bud på fyld

- hakket dild
- løg
- squash
- feta

2. bud på fyld

- purløg
- kartofler
- ost revet parmesan, vesterhavsost eller anden ost

3. bud på fyld

- bacon
- timian
- soltørrede tomater

Sådan gør du

  1. 1
    Bacon, løg, kartofler og squash skal kort steges på panden eller i ovn, inden de anvendes
  2. 2
    Tænd ovnen på 180 grader. 2 spsk. af det foretrukne fyld kommes i hver muffinform. Pisk æggene sammen og bland med hytteost og krydr med salt og peber. Fordel æggemassen i muffinformene og bag ca. 15 minutter, indtil ægget er fast. Tag dem ud og nyd dem lune eller kolde. De kan holde sig fint på køl.