Morgenmadsmuffins
- 4 Personer
- 45 Minutes
Æggemasse
12 stk. | æg |
400 g | hytteost |
- | Salt & peber |
- | olivenolie |
1. bud på fyld
- | hakket dild |
- | løg |
- | squash |
- | feta |
2. bud på fyld
- | purløg |
- | kartofler |
- | ost revet parmesan, vesterhavsost eller anden ost |
3. bud på fyld
- | bacon |
- | timian |
- | soltørrede tomater |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 180 grader.
-
2Vælg, hvilket fyld du ønsker i dine morgenmadsmuffins.
-
3Svits løg og squash i '1. bud på fyld' eller .. Svits kartofler i '2. bud på fyld' eller... Svits bacon i '3. bud på fyld'.
-
4Bland de svitsede ingredienser med de øvrige ingredienser, så fyldet er færdigt. Kom 2 spsk. i hver muffinform.
-
5Pisk æggene sammen og bland med hytteost og krydr med salt og peber. Fordel æggemassen i muffinformene ovenpå fyldet, og bag ca. 15 minutter, indtil ægget er fast.
-
6Tag dem ud og nyd dem lune eller kolde. De kan holde sig fint på køl.