Gå til hovedindhold

Secondary menu (burger)

  • Forbrug
    • Klima & natur
      • Affald
      • Biodiversitet
      • Emballage
      • Klima
      • Natur
      • Skove
      • Økologi
    • Ferie & højtider
      • Attraktioner
      • Camping
      • Ferie i Danmark
      • Ferie
      • Gratis oplevelser
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Rejser
    • Dagligvarer & økonomi
      • Coop
      • Dyrevelfærd
      • Forsikringer
      • Indkøb
      • Privatøkonomi
      • Reklamer
      • Supermarkeder
    • Internet & teknologi
      • El
      • Elektronik
      • Mobiltelefoner
      • Teknologi
      • Tv
    • Hus & have
      • Biler
      • Blomster
      • Bolig
      • Cykler
      • Genbrug
      • Opvaskemaskiner
      • Støvsugere
      • Tøj
      • Vaskemaskiner
  • Sundhed
    • Kost & ernæring
      • Fedt
      • Kalorier
      • Kolesterol
      • Kost
      • Kostråd
      • Kosttilskud
      • Proteiner
      • Slankekure
      • Vitaminer
      • Vægt
    • Krop & helbred
      • Corona
      • Fødder
      • Hjernen
      • Hjertet
      • Læger
      • Medicin
      • Menstruation
      • Negle
      • Smerter
      • Sygdom
      • Tarme
      • Vaccinationer
    • Motion
  • Mad
    • Køkkenråd
      • Bagning
      • Børn i køkkenet
      • Grill
      • Holdbarhed
      • Køkkengrej
      • Madplan
      • Madspild
      • Opbevaring
      • Smag
      • Stegning
      • Syltning
      • Tilberedning
    • Madvarer
      • And
      • Avocado
      • Chokolade
      • Fisk
      • Flæskesteg
      • Grød
      • Kaffe
      • Laks
      • Pandekager
      • Pizza
      • Sushi
    • Måltider
      • Aftensmad
      • Desserter
      • Frokost
      • Juleopskrifter
      • Madpakker
      • Mellemmåltider
      • Morgenmad
      • Mormormad
      • Nemt&grønt
      • Simremad
      • Snacks
      • Sommermad
      • Sund mad
      • Vegetar
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Bagværk
    • Hurtig aftensmad
    • Aftensmad
    • Uden kød
    • Frokost
    • Gæstemad
    • Salater
    • Fisk
    • Snacks & tilbehør
    • Desserter
    • Drinks
  • Podcast
  • Tegn abonnement
  • Krydsord & Opgaver
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Arkiv

Main navigation

  • Forbrug
  • Sundhed
  • Mad
  • Opskrifter
  • Krydsord & Opgaver
  • Tegn abonnement
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Arkiv
ANNONCE
ANNONCE

Opskrifter - morgenmad og brunch

Sandwich med peanutbutter, banan og sambal
frokost

Sandwich med peanutbutter, banan og sambal

Kig efter Fairtrade-mærket, når du køber bananer. Her bliver bananerne brugt i en sandwich med en skøn smagskombination med et stærkt strejf
Gorms grønne morgengrød
vegetar

Gorms grønne morgengrød

Den grønne grød blev oprindeligt sat på menuen – og dagsordenen – af professor i tarmsundhed Oluf Borbye Pedersen. Her er den grønne grød let tilrettet af Gorm Wisweh
Gul-grøn morgengrød med sød kartoffel og gurkemeje
vegetar

Gul-grøn morgengrød med sød kartoffel og gurkemeje

En varm og blød grød, som har hentet inspiration i det marokkanske køkken. Hvis du er glad for varme krydderier, så giv den ekstra gas med garam masala eller lignende krydderiblandinger
Morgengrød af grønne ærter, grønkål og æble
vegetar

Morgengrød af grønne ærter, grønkål og æble

Grøn, grønt, grønt … med et tvist af kærnemælk. Mynten gør en potentielt lidt tung grød helt frisk og lækker. Du kan næsten spare tandbørstningen. Men ej, ikke alligevel …
Morgengrød af rødbede, chili og rødkål
vegetar

Morgengrød af rødbede, chili og rødkål

Ligesom rødbede kan rødkål godt lide chili. Men det er altså ikke meningen, det skal brænde. Det skal bare lige være nok til at få den der varme fornemmelse. Denne grød er en antioxidantbombe – på den gode måde
Morgenmadsmuffins
morgenmad og brunch

Morgenmadsmuffins

Vil du gøre lidt ekstra ud af morgenmaden eller brunchen, så prøv disse lækre muffins med forskelligt fyld. 
reklamer
Tilbudsaviser
Fødevarer
Længe leve tilbudsavisen
Den ugentlige tilbudsavis er flere gange dømt død, men stigende priser og danskernes store kærlighed til et skarpt tilbud på æg, smør og kaffe bliver ved med at holde den i live
  • Indkøb

    Sådan får du dagligvarer på tilbud

  • Supermarkeder

    TV-reklame: Dirch Passer uddeler dividendedask til damerne i 1958

  • Internet

    Bliver du snydt? Online markedsføringstricks, du skal kende

Kristine Melgaard-Mani pakker tilbudsvarer ud fra Coop i sit køkken
Reklamer
Tilbudsjagt: ”Jeg vil hellere købe flere pakker smør til 6 kr. og lægge dem i fryseren, end jeg vil betale 30 kr. for én pakke”
Der kan være mange penge at spare, hvis man planlægger sine indkøb efter tilbudsaviserne. Kogebogsforfatter og influencer Kristine Melgaard-Mani giver her sine bedste tips til, hvordan man navigerer i tilbudsjunglen og handler ind efter de gule priser
Reklamer
Halvdelen siger nej til tilbudsaviserne, men her bor dem, der elsker avisen med ugens tilbud
Askø, Anholt, Dannemare og Brenderup. Her elsker indbyggerne tilbudsaviser i langt højere grad en resten af Danmark, hvor halvdelen siger nej til at modtaget hele bundtet af tilbud i postkassen hver uge
Coop
Video: Se Brugsens gamle reklamefilm
"Når blot man køber sit mel i Brugsen", sang Daimi i 1970'ernes reklamefilm for Safirmel, som også lovede gode brød! Se også reklamefilm for Danefrost, Cirkelkaffe - og hør Ulf Pilgaard fortælle om blandt andet Samvirkes og strømpebuksers fortræffeligheder.

Redaktionen anbefaler

Hos SuperBrugsen i Sakskøbing bliver fund udstillet for at gøre kunderne opmærksomme på genstande, der ikke hører til i automatene
Forurening
Se hvad Coop finder i pantautomaten: Basketbolde, fisk, sexlegetøj og sneglehuse
Selvom det danske pantsystem er verdens førende, er det ikke altid, at det flasker sig så nemt for medarbejderne, der står med det praktiske arbejde bag kulissen. Når kunder tømmer deres pantposer i automaterne, følger der nemlig ofte uønskede overraskelser med – det kan være kanyler, knivblade, batterier og metalrør. Det er ikke bare uhygiejnisk og bøvlet – det kan også være direkte farligt.
Grøntsager og kylling på grillen
Grill
Pas på pølserne ved grillen: Undgå at blive syg med disse 6 råd
Grillsæsonen er over os, og vi elsker især at smide pølser, grøntsager og bøffer på grillristen. Til gengæld glemmer mange at vaske fingre, når de har rørt ved råt kød. Samvirke har samlet 6 råd til at undgå at blive syg af grillmaden
Arkiv
Samvirke 1965: Børnefødselsdage er ikke lutter lagkage
Hvad serverer man til den varme kakao, når der er børnefødselsdag? Tilbage i 1965 tog børnene tilløb til at pensionere den velkendte lagkage
Drikkevarer
Skal du holde fest? Så meget drikker dine gæster
Det kan være svært at beregne, hvor meget et selskab af gæster drikker af både alkohol og ikke alkoholiske drikke. Der er selvfølgelig forskel på folk, men som udgangspunkt drikker mænd mere alkohol end kvinder, og yngre mennesker drikker som regel også mere end ældre. Samvirke guider dig til, hvor meget du skal have i baren, når der kommer gæster.
Ferie
18 gratis oplevelser i Nordjylland
Havnebade i Aalborg, gratis kunstudstillinger, sømærker og gemte trolde. Sommeren byder på masser af spændende og gratis oplevelser i Nordjylland. Samvirke har 18 idéer til, hvad man kan bruge en dag i Nordjylland på
Forår
10 kager med rabarber
Rabarberens friske syrlighed smager af forår og tidlig sommer. Rabarberen passer helt perfekt i alt fra desserter til tilbehør til kødretter, men allerbedst er rabarberen i kage. Her er 10 opskrifter på kager med rabarber, redaktionens favorit er mazarinkagen. God fornøjelse

Video

Se alle
3 brune bananer
Bananer

Derfor bliver bananer brune og søde

Blomster lavet af perler
Gør-det-selv

Lav perleblomster, der aldrig visner

Pisket smør med ramsløg i skål
Madspild

Undgå madspild: Lav hjemmelavet pisket smør med ramsløg af fløde over dato

Agurkeruller på et fad
Snacks

Opskrift: Agurkeruller med laks og flødeost

Påske

DIY: Sådan farver du æg med naturfarver

Påske

Påskepynt: Sådan pynter du op til påske med den flotteste påskepynt

Slik

Elsker du slik lige så meget som resten af danskerne?

Bananer

Holder bananer sig bedre med stilken i plastikfilm eller vand?

Tomater

Tryl de triste tomater om til tomatdip

Efterår

Kog dit eget blåbær- og æblesyltetøj

Banansnickers
Snacks

Banansnickers: Lav en sundere snickers med banan

Rugbrød

Fra lækkert til loddent på 39 dage: Se, hvordan rugbrød bliver for gammelt

Efterår

3 kreative idéer med efterårets smukke blade

Jordbærsorbet
Desserter

2 opskrifter på jordbærdesserter med få ingredienser

Blomkål på bord med spækbræt og kniv
Lifehack

Blomkålshack: Sådan skærer du blomkål uden blomkålsfnuller

Madspild

Undgå madspild: Frys æggene og lav minispejlæg

Brød

Sådan får du gærmængde og hævetid til at passe sammen

ANNONCE
ANNONCE

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om især forbrug og mad fra Samvirke.

Banner - abonnement på Samvirke med stærke arme
Banner - abonnement på Samvirke med stærke arme

Populære Fokus

FOKUS

forår

Forår er måske årets smukkeste årstid og tiden, hvor alt fra drivhuset og cyklen til plæneklipperen skal gøres forårsklar.

FOKUS

ernæring

De ultraforarbejdede fødevarer har vundet stort indpas i vores kost de seneste år. Men mange af de ultraforarbejdede produkter mangler næring, og det stigende forbrug kædes sammen med øget risiko for flere forskellige sygdomme. Her får du den korte forklaring på, hvorfor ultraforarbejdet mad kan være et problem.

FOKUS

grøntsager

I 25 år har Trine Krebs kæmpet for at få danskerne til at spise mere grønt. Og selvom en ny undersøgelse fra Coop Analyse viser, at de grønne spisevaner er stagneret, kæmper hun ufortrødent videre.

FOKUS

PFAS

PFAS er med til at gøre overfladen på stegepander og bageforme så glat, at maden slipper let. Men PFAS er også et evighedskemikalie, der påvirker menneskers sundhed. Læs alt, Samvirke har skrevet om PFAS

FOKUS

indkøb

Danskerne er glade for onlinehandel, men papkasserne med tøj og ting inholder ofte også en masse luft. Samvirke undersøger onlinehandlens klimaaftryk, når små varer transporteres i store kasser

FOKUS

efterår

Lav de smukkeste kastanjedyr, brug efterårets blade til pynt eller tag en varm trøje på og gå en tur i naturens smukke efterårsfarver.

FOKUS

fødevarer

Frugt, der stemples som økologisk uden at være det, manglende sporbarhed på fisk eller uregistrerede oste. Hvert år koster fødevaresvindel milliarder i EU. Herhjemme forsøger Fødevarestyrelsens rejsehold at komme svindlen til livs. Og de har oplevet en klar ændring i, hvem det er, der står bag

FOKUS

miljø

Omtrent 270.000 e-cigaretter forsvinder hver uge ned i den gale skraldespand eller ender som affald på gaden, anslår beregninger. Vi tog med Bodil Fosgaard fra Skodbevægelsen på ’skattejagt' for at samle op – og finde ud af, hvorfor det er så problematisk, når e-cigaretterne ender de forkerte steder

FOKUS

prepping

Vi skal preppe, anbefaler myndighederne, eller vi skal i hvert fald forberede os på krise ved at have et nødlager af vand, mad, batterier og andre fornødenheder, som kan komme os til nytte, hvis krigen eller katastrofen skulle ramme. Derfor har vi samlet gode råd og vigtig viden om prepping til dig her.

FOKUS

elektronik

Hver tredje vaskemaskine, der ender på genbrugspladsen, virker stadig eller kunne nemt komme til at køre igen. Antallet af danskere, der har smidt virksomme hvidevarer ud, er steget de sidste fem år, og det er skidt for klimaet og trækket på ressourcer. Det er for dyrt at reparere og vi forelsker os for nemt i nye modeller. Flere initiativer er dog i gang: I Roskilde redder man vaskemaskiner fra elektronikkværnen og professor har stor tillid til fremtiden – unge ingeniører tænker nemlig over reparationer fremfor konstruktioner
Kaffebønner

FOKUS

kaffe

Morgenkaffe som dagens første beskæftigelse, eftermiddagskaffe med en bid brød og aftenkaffe inden sengetid. Læs med og bliv klogere på danskernes kaffevaner og den populære kaffedrik.
Børns vilkår mangler frivillige

FOKUS

børn

Børn, unger, rollinger – kære børn har mange navne. Her på siden finder du artikler, podcasts og videoer med viden og tips om alt fra opdragelse af børn af til aktiviteter med børn.

FOKUS

mobiltelefoner

Har du en brugt mobiltelefon liggende derhjemme? Så er du blandt det flertal på 73 % af danskerne, der ifølge en ny undersøgelse har guld i gemmerne. Et nyt genbrugsanlæg i Roskilde skal sikre, at bl.a. din gamle telefon får nyt liv, men det kræver, at du sender den videre. Til gavn for både klimaet og din egen pengepung

FOKUS

affald

Hvordan skal affaldet sorteres? Vidste du, at låget helst skal blive på mælkekartonen og at du skal droppe at skylle glasset? Affaldssortering kan være svært, men heldigvis sorterer danskerne mere og mere. Jo mere, man genbruger eller genanvender, jo bedre for miljøet og klima.

FOKUS

indkøb

Danskerne er glade for onlinehandel, men papkasserne med tøj og ting inholder ofte også en masse luft. Samvirke undersøger onlinehandlens klimaaftryk, når små varer transporteres i store kasser

FOKUS

kroppen

Kroppen består af 639 muskler og 206 knogler i kroppen – og så er den hylster for alt det, der er dig. Her kan du blive klogere på kroppen i al dens forunderlighed.

FOKUS

allergi

Mange danskere lever med allergi i deres hverdag. Dit barns yndlingslegetøj kan være tilsat parfume, der kan give parfumeallergi, og jo tidligere og oftere man udsættes for parfumestoffer, jo større er risikoen for at udvikle allergi. Her kan du læse mere om folkesygdommen og om, hvordan du kan afhjælpe alt fra græsallergi og høfeber, til overfølsomhed over for parfume, dyr og pollen.

FOKUS

tøj

Returtøjet hober sig op. Vi køber mere tøj online, men når det ikke passer, og tøjet bliver sendt retur, kommer det ikke nødvendigvis til salg igen. Produktionen af tøj kan være belastende for klimaet, og derfor gælder det om at give det brugte tøj videre, give det nyt liv eller sende tøjet til genbrug.

FOKUS

madspild

Datomærkning fører til madspild, for mange af os opfatter holdbarhedsdatoen som en målstreg, maden ikke må krydse. Hvordan undgår du madspild? Læs med og bliv klogere.

FOKUS

biodiversitet

En lang række af verdens forskellige arter er truede af mennesket og klimakrisen. I haven kan man nemt øge biodiversiteten ved at vælge de rigtige planter og måske endda også lade græsset stå.

FOKUS

kræsenhed

Bliv klogere på, hvordan kræsenhed bedst håndteres, og hvorfor vi i virkeligheden burde stoppe med at kalde hinanden kræsne. Læs mere om, hvordan dine børn kan få mere madmod.

FOKUS

cykler

Cykler er grønne, hurtige og billige i drift. Men i snart 10 år er cyklismen gået ned ad bakke, og det er skidt, når cyklerne er den perfekte medicin mod inaktivitet, trængsel, forurening og klimaforandringer.

FOKUS

vegetar

Klimaet betaler en høj pris for vores kødforbrug, og jagten på kødalternativer er gået ind. Bliv klogere på vegetarretter eller plantebaserede alternativer til din bøf.

FOKUS

Alkohol

Vi nyder gerne et glas vin til maden, en øl til koncerten eller en drink til festen. Læs med og bliv klogere på alkohol i alle former, størrelser og farver.

FOKUS

spareråd

Hvad kan du gøre for at få mere ud af pengene i en dyster krisetid, hvor der skal spares? Samvirke guider dig her til de bedste spareråd i hverdagen, og hjælper dig med at se det fra den lyse side.

FOKUS

genbrug

Genbrug er billigt og grønt, men det kan også være besværligt til tider. Her guider vi dig blandt andet til at finde genbrugte byggematerialer, gemmer brugte plastikposer og undgår juleskrald.

FOKUS

sport

Sport giver motion og kan lede til nye venskaber. Læs med og bliv klogere på anderledes sportsgrene, motion, opvarmning og træning, der giver sved på panden.

FOKUS

bæredygtighed

Et bæredygtigt liv betyder ofte mere klimavenlige og miljøvenlige vaner, hvor eksempelvis zero waste eller et grønt forbrug kan være i fokus. Nogle bor i et tiny house, andre reducerer antallet af flyrejser eller mængden af affald.

FOKUS

food porn

Svampet brownie og andre kaloriebomber bliver ofte hashtagget #foodporn på sociale medier. Bliv klogere på fænomenet her og få blandt svar på, om food porn feder, eller hvordan man tager flotte madbilleder.

FOKUS

højde

Højde er bare et tal – og så alligevel ikke. Er man enten meget høj eller lav, kan det ind imellem gøre livet svært. Bliv klogere på det lille tal i dit pas, om du bliver højere af at drikke mælk, og hvornår man har lille højde.
ANNONCE
ANNONCE
NYESTE  INDHOLD
Annoncørbetalt indhold

Viña Esmeralda hylder Middelhavet

Hos Familia Torres, et af Spaniens mest traditionsrige vinhuse, går historie, innovation og ansvarlighed hånd i hånd. Deres Viña Esmeralda er et fint eksempel på netop det. En del af salget fra vinen går til at passe på den vigtige undervandsskov i Middelhavet
Annoncørbetalt indhold

Den iskolde hvidvinsquiz - vind vine fra Viña Esmeralda

Hvor koldt skal en god hvidvin serveres, hvilker druer bruges til Viña Esmeralda og hvordan kom de mange danske turister til Catalonien i begyndelsen af 1960'erne. Gæt med i vinquizzen og deltag i lodtrækningen om 6 flasker vin, 6 glas og en flot ispand til samlet 699 kroner. Vi trækker en vinder 2. juli 2025
Grøntsager

Polsk ægtepar imponerer Noma med særlig rabarber

I hjertet af Fyn ligger Skyttes Gartneri, hvor Adrian og Kinga Kuron viderefører en økologisk tradition, der begyndte for over 40 år siden. Med deres særlige Svendborg vinrabarber, kendt for sin intense røde farve, har de ikke bare vundet lokale hjerter, men også imponeret toprestauranter som Noma. Rabarberne kan også købes hos Coop
Fødevarer

Hvidvin eller Wegovy? Få overblikket over slankekurens historie

Sommeren rammer pludselig og helt uden at tænke på, om du overhovedet føler dig klar til at hoppe i bikini eller speedos. Men inden du – endnu en gang – overvejer at smide et par kilo, så læs med her om sprut, stoffer, bændelorme, burger-orgier og død. Kort sagt – slankekurens historie
Bagning

Interview: Tobias Hamann om følelsen af ikke at passe ind, eventyrlyst, mærkelige kager og et liv som tv-darling

Han har cyklet fra Silkeborg til Tyrkiet og tomlet sig gennem Europa efter at være stukket af fra universitetet med følelsen af ikke
at passe ind. Nå ja, og så kom han – lidt tilfældigt – karry i den cupcake, der blev hans adgang til en karriere som kagebager, tv-darling og kogebogsforfatter. Her fortæller Tobias Hamann – i ni nedslag – om eventyrlyst og frihedstrang, men også om tvivl, præstationsangst og kampen for at finde sin egen vej
Tobias Hamann i morgenkåbe ved havet
Indkøb

Analyse: I juni topper jordbærglæden

… og sæsonen er blevet længere end tidligere. Jordbærlysten topper dog – stadig – i højsommeren, og vi elsker især at hælde fløde i skålen med de røde, søde bær

Nyeste Opskrifter

Tomatgalette med burrata og rosmarin
frokost
Tomatgalette med burrata og rosmarin
Denne udsøgte ret, der også kan spises kold, kan virke svær, men det er den faktisk ikke. Når dejen først er lavet, går det derudad. Hemmeligheden er at rulle dejen tyndt nok ud, så den efter bagning fremstår elegant og let med sin tynde krumme. Opskriften er fra Nikolaj Kirks kogebog Spis. Grønt. Nemt. Nu. – Grønne opskrifter fra 4. th
Stegte majskorn, tomat og polenta
aftensmad
Stegte majskorn, tomat og polenta
Det kan være en fordel at bruge noget af kogevandet fra majskolberne til at lave polenta med. Jeg bruger ofte ½ liter kogevand sammen med frisk koldt vand. Kogevandet tilføjer sødme og er mættet, og det giver polentaen en god dybde. Men husk altid at smage på kogevandet først: Hvis det virker for bittert, bør det ikke bruges! Opskriften er fra Nikolaj Kirks kogebog Spis. Grønt. Nemt. Nu. – Grønne opskrifter fra 4. th
Ærterisotto med råstegte ærter og ristede hasselnødder
aftensmad
Ærterisotto med råstegte ærter og ristede hasselnødder
Retten kan laves med frosne ærter. Husk, at de ikke skal koge i 2 minutter i den varme bouillon, men bare direkte i blenderen, hvor du hælder den varme bouillon over. Opskriften er fra Nikolaj Kirks kogebog Spis. Grønt. Nemt. Nu. – Grønne opskrifter fra 4. th
Pastapesto med ramsløg og burrata
aftensmad
Pastapesto med ramsløg og burrata
Denne opskrift kan laves med basilikum i stedet for ramsløg, hvis man er uden for sæson eller foretrækker en mere klassisk tilgang. Opskriften er fra Nikolaj Kirks kogebog Spis. Grønt. Nemt. Nu. – Grønne opskrifter fra 4. th
Grillet sommergrønt med hummus og urter
frokost
Grillet sommergrønt med hummus og urter
Hummus er fantastisk. Jeg foretrækker masser af syre fra citron og intens smag fra spidskommen og hvidløg. Det er helt op til dig, hvor voldsomt din hummus skal smage. Det eneste vigtige er at smage den godt til. Opskriften er fra Nikolaj Kirks kogebog Spis. Grønt. Nemt. Nu. – Grønne opskrifter fra 4. th
Majs med urter og hvidløgssmør
snacks og tilbehør
Majs med urter og hvidløgssmør
Friske danske majs – så er det sommer. Server som let forret eller som supplement til andre retter. Opskriften er fra ’Lidt, men godt – Lækker gæstemad med nemme små retter’ af kokken André Spange Nabulsi.

Podcast

Se alle
Sport

Podcast: Når madlavning bliver elitesport

Is

Podcast: Hvad har en ispind med ansvarlighed at gøre?

Ernæring

Podcast: Hvad kan sondemad lære os om det gode måltid?

Kost

Podcast: Hvad sker der når mad bare bliver brændstof?

Ost

Podcast: Kan man omvende en oste-hader?

Bæredygtighed

Podcast med Marie Sainabou Jeng om et bæredygtigt madsytem

Grøntsager

Podcast: Forelsket i grøntsager – med Søren Ejlersen

Fødevarer

Podcast: Fremtidens mad – med Mia Maja Hansson

Privatøkonomi

Podcast: Red klimaet med din pensionsopsparing

Børn

Podcast: Har du heller ikke lyst til børn?

Forbrug

Podcast: Kan vi spise chokolade med god samvittighed?

Vægt

Podcast: Tykke er dovne, usunde og selv skyld i deres overvægt - eller hvad?

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om især forbrug og mad fra Samvirke.

Samvirke er nyt om forbrug, mad og mennesker til Coops 2 mio. medejere.
  • Forside
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Podcast
  • Video
  • Arkiv
  • Seneste Samvirke-magasin
  • Om os
  • Annoncering
  • Coop.dk
  • Coop medlem
Samvirke nyhedsbrev
Samvirkes ugentlige nyhedsbrev om mad, mennesker og forbrug
Tilmeld dig her
Tilmeld nyhedsbrev
Samvirke er nyt om forbrug, mad og mennesker til Coops 2 mio. medejere.
  • All rights Samvirke 2021
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Coops datapolitik