Vi laver dip af creme fraiche og remoulade vendt med frisk gulerod og blomkål. Smagen er mild og går godt sammen med grøntsagsstænger, grissini eller ristet rugbrød i stave.
10 Personer
Ingredienser
2 stk.
gulerødder
1 stk.
lille blomkål
1 dl
syltet agurk
250 g
cremefraiche 38%
1 dl
god remoulade
10 stk.
gulerødder
2 stk.
agurker
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt en gryde med letsaltet vand over.
2
Skær gulerod i helt små tern. Skær blomkål i helt små stykker.
3
Kom gulerødder i vandet, og lad simre i et halvt minut. Kom derefter blomkål i vandet, og lad simre i et halvt minut sammen med gulerødder.
4
Hæld grøntsagerne i en sigte og skyl med koldt vand, indtil de er afkølet. Afdryp. Hak agurken helt fint, og vend med grøntsagerne.
5
Kom cremefraiche i en skål, og vend med remoulade. Vend med grøntsagerne, og opbevar koldt, indtil I skal spise.
6
Skær grøntsager i lange stænger. Server gerne som på billedet, hvor vi portionsanretter i glas.