Mild remouladedip med grøntsager
- 10 Personer
Ingredienser
2 stk. | gulerødder |
1 stk. | lille blomkål |
1 dl. | syltet agurk |
250 g | cremefraiche 38% |
1 dl. | god remoulade |
10 stk. | gulerødder |
2 stk. | agurker |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med letsaltet vand over.
-
2Skær gulerod i helt små tern. Skær blomkål i helt små stykker.
-
3Kom gulerødder i vandet, og lad simre i et halvt minut. Kom derefter blomkål i vandet, og lad simre i et halvt minut sammen med gulerødder.
-
4Hæld grøntsagerne i en sigte og skyl med koldt vand, indtil de er afkølet. Afdryp. Hak agurken helt fint, og vend med grøntsagerne.
-
5Kom cremefraiche i en skål, og vend med remoulade. Vend med grøntsagerne, og opbevar koldt, indtil I skal spise.
-
6Skær grøntsager i lange stænger. Server gerne som på billedet, hvor vi portionsanretter i glas.