Mild remouladedip med grøntsager

Vi laver dip af creme fraiche og remoulade vendt med frisk gulerod og blomkål. Smagen er mild og går godt sammen med grøntsagsstænger, grissini eller ristet rugbrød i stave.
Mild remouladedip med grøntsager
  • 10 Personer

Ingredienser

2 stk gulerødder
1 stk. lille blomkål
1 dl. syltet agurk
250 g cremefraiche 38%
1 dl. god remoulade
10 stk gulerødder
2 stk agurker

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med letsaltet vand over.
  2. 2.Skær gulerod i helt små tern. Skær blomkål i helt små stykker.
  3. 3.Kom gulerødder i vandet, og lad simre i et halvt minut. Kom derefter blomkål i vandet, og lad simre i et halvt minut sammen med gulerødder.
  4. 4.Hæld grøntsagerne i en sigte og skyl med koldt vand, indtil de er afkølet. Afdryp. Hak agurken helt fint, og vend med grøntsagerne.
  5. 5.Kom cremefraiche i en skål, og vend med remoulade. Vend med grøntsagerne, og opbevar koldt, indtil I skal spise.
  6. 6.Skær grøntsager i lange stænger. Server gerne som på billedet, hvor vi portionsanretter i glas.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser