Marsalasyltede svampe

Syltede svampe emmer af smag og kan spises på brød, til brunch eller som tilbehør til en god bøf. 
Marsalasyltede svampe
  • 2 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

500 g svamp, f.eks. ­mark-champignon
2 dl. marsala hedvin
dl. æblecidervineddike
2 stk fed hvidløg
- nogle stilke timian
1 tsk. sukker

Sådan gør du

  1. 1.Skær de rene svampe i tynde skiver.
  2. 2.Kom i en gryde med letsaltet vand, kog op, og kog i 5 minutter.
  3. 3.Hæld vandet fra, og kom i et sylteglas.
  4. 4.Kom marsala, eddike, hvidløg, timian og sukker i den rene gryde, og kog op.
  5. 5.Smag evt. lagen til med en anelse mere sukker.
  6. 6.Hæld lagen over svampen, og luk glasset.
  7. 7.Lad trække til dagen efter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #snacks og tilbehør, #få ingredienser og #vegetar