Marsalasyltede svampe
Syltede svampe emmer af smag og kan spises på brød, til brunch eller som tilbehør til en god bøf.

- 2 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
500 g | svamp, f.eks. mark-champignon |
2 dl. | marsala hedvin |
dl. | æblecidervineddike |
2 stk | fed hvidløg |
- | nogle stilke timian |
1 tsk. | sukker |
Sådan gør du
- 1.Skær de rene svampe i tynde skiver.
- 2.Kom i en gryde med letsaltet vand, kog op, og kog i 5 minutter.
- 3.Hæld vandet fra, og kom i et sylteglas.
- 4.Kom marsala, eddike, hvidløg, timian og sukker i den rene gryde, og kog op.
- 5.Smag evt. lagen til med en anelse mere sukker.
- 6.Hæld lagen over svampen, og luk glasset.
- 7.Lad trække til dagen efter.