Marsalasyltede svampe
FROKOST

Marsalasyltede svampe

Syltede svampe emmer af smag og kan spises på brød, til brunch eller som tilbehør til en god bøf. 
  • 2 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

500 g svamp, f.eks. ­mark-champignon
2 dl. marsala hedvin
dl. æblecidervineddike
2 stk. fed hvidløg
- nogle stilke timian
1 tsk. sukker

Sådan gør du

  1. 1
    Skær de rene svampe i tynde skiver.
  2. 2
    Kom i en gryde med letsaltet vand, kog op, og kog i 5 minutter.
  3. 3
    Hæld vandet fra, og kom i et sylteglas.
  4. 4
    Kom marsala, eddike, hvidløg, timian og sukker i den rene gryde, og kog op.
  5. 5
    Smag evt. lagen til med en anelse mere sukker.
  6. 6
    Hæld lagen over svampen, og luk glasset.
  7. 7
    Lad trække til dagen efter.