Mac n´cheese med Audu Mild, broccoli og persille
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | suppehorn |
50 g | smør |
50 g | mel |
6 dl. | mælk |
280 g | Audu Mild |
- | salt |
- | peber |
1 bundt | persille , finthakket |
0.5 tsk. | paprika |
1 stk. | broccoli , stor |
30 g | rasp |
Sådan gør du
-
1Forvarm ovnen til 180°C (varmluft). Bring en tilpas mængde saltet vand i kog i en mellemstor gryde. Kom suppehornene i det kogende vand, og kog dem i ca. 3 min., eller til de er al dente. Dræn dem i en si, skyl med koldt vand, og lad dem dryppe af.
-
2Smelt smørret i en stor gryde ved jævn varme, rør melet i, og tilsæt mælken lidt efter lidt under konstant omrøring, for at undgå klumper. Lad saucen koge op under omrøring, til den tykner. Tilsæt Audu Mild, rør rundt til det er smeltet, og smag ostesaucen til med salt og peber.
-
3Vend persille og paprika i saucen sammen med suppehorn og broccoli. Fordel det hele i et ovnfast fad, drys raspen henover, og bag dine mac n’cheese i ovnen i 15 min., til raspen er gylden. Fordel dine mac n’cheese i dybe tallerkener, og servér.
-
4Tip: hvis du har lyst, kan du tilføre ekstra smag og sprødhed ved at drysse lidt stegt bacon oven på retten.