Mac n´cheese med Audu Mild, broccoli og persille
AFTENSMAD

Mac n´cheese med Audu Mild, broccoli og persille

Ægte amerikansk "comfort food". Cremet på indersiden og sprød på ydersiden. Retten er her lavet med halvt plantebasseret topping fra danske Audu, som har udviklet opskriften. Du kan også fint bruge almindelig ostetopping. 
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g suppehorn
50 g smør
50 g mel
6 dl. mælk
280 g Audu Mild
- salt
- peber

1 bundt persille , finthakket
0.5 tsk. paprika
1 stk. broccoli , stor
30 g rasp

Sådan gør du

  1. 1
    Forvarm ovnen til 180°C (varmluft). Bring en tilpas mængde saltet vand i kog i en mellemstor gryde. Kom suppehornene i det kogende vand, og kog dem i ca. 3 min., eller til de er al dente. Dræn dem i en si, skyl med koldt vand, og lad dem dryppe af.
  2. 2
    Smelt smørret i en stor gryde ved jævn varme, rør melet i, og tilsæt mælken lidt efter lidt under konstant omrøring, for at undgå klumper. Lad saucen koge op under omrøring, til den tykner. Tilsæt Audu Mild, rør rundt til det er smeltet, og smag ostesaucen til med salt og peber.
  3. 3
    Vend persille og paprika i saucen sammen med suppehorn og broccoli. Fordel det hele i et ovnfast fad, drys raspen henover, og bag dine mac n’cheese i ovnen i 15 min., til raspen er gylden. Fordel dine mac n’cheese i dybe tallerkener, og servér.
  4. 4
    Tip: hvis du har lyst, kan du tilføre ekstra smag og sprødhed ved at drysse lidt stegt bacon oven på retten.