Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | bananer modne |
3 stk | æg delt i blommer og hvider |
1 tsk. | honning udelad, hvis bananerne er meget modne |
3 spsk. | fløde Eller mælk |
25 g | mel hvedemel eller sigtemel |
1 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | stødt kanel |
1 tsk. | salt Alt efter hvor saltet, du foretrækker dine bananpandekager, kan du justere mængden. |
Brug rester af pandekagerne som snack i madpakken. De er sunde, frugtfyldte og mætter godt. Lav pandekagerne med boghvede-, rug- eller havremel i stedet for hvedemel.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10