Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges

Giv karryretten et twist med kokosgratinerede asparges. Aspargesene er også gode at servere med en tomat- eller karrydip til. 
Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Du skal bruge

3 dl. fuldkornsris
4 stk kyllingebryster
1 stk. olie
1 spsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
100 g frisk spinat
12 stk grønne asparges
1 stk. æg
1 dl. kokosmel
1 stk. lime
1 stk. salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader. Kog risen efter anvisning.
  2. 2.Skær brysterne i store stykker. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande. Kom karrypasta heri, og vend rundt. Kom kokosmælk på panden. Vend rundt.
  3. 3.Læg låg på panden, og lad kyllingen simre i ca. 15 minutter. Spæd eventuelt med lidt vand. Kyllingen skal være gennemstegt.
  4. 4.Skyl spinaten, og vend den med kyllingen. Den skal kun lige falde sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og server.
  5. 5.Skær bunden af aspargesene. Pisk ægget let sammen, og vend asparges heri. Vend nu aspargesene i kokosmel, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
  6. 6.Bag aspargesene gyldne. Kig efter 8 minutter. Server aspargesene on the side til retten.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #grøntsager i sæson