Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges
Giv karryretten et twist med kokosgratinerede asparges. Aspargesene er også gode at servere med en tomat- eller karrydip til.

- 4 Personer
- 30 Minutes
Du skal bruge
3 dl. | fuldkornsris |
4 stk | kyllingebryster |
1 stk. | olie |
1 spsk. | rød karrypasta |
1 dåse | kokosmælk |
100 g | frisk spinat |
12 stk | grønne asparges |
1 stk. | æg |
1 dl. | kokosmel |
1 stk. | lime |
1 stk. | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader. Kog risen efter anvisning.
- 2.Skær brysterne i store stykker. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande. Kom karrypasta heri, og vend rundt. Kom kokosmælk på panden. Vend rundt.
- 3.Læg låg på panden, og lad kyllingen simre i ca. 15 minutter. Spæd eventuelt med lidt vand. Kyllingen skal være gennemstegt.
- 4.Skyl spinaten, og vend den med kyllingen. Den skal kun lige falde sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og server.
- 5.Skær bunden af aspargesene. Pisk ægget let sammen, og vend asparges heri. Vend nu aspargesene i kokosmel, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
- 6.Bag aspargesene gyldne. Kig efter 8 minutter. Server aspargesene on the side til retten.