Giv karryretten et twist med kokosgratinerede asparges. Aspargesene er også gode at servere med en tomat- eller karrydip til.
4 Personer
30 Minutes
Du skal bruge
3 dl
fuldkornsris
4 stk.
kyllingebryster
1 stk.
olie
1 spsk.
rød karrypasta
1 dåse
kokosmælk
100 g
frisk spinat
12 stk.
grønne asparges
1 stk.
æg
1 dl
kokosmel
1 stk.
lime
1 stk.
salt og peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 225 grader. Kog risen efter anvisning.
2
Skær brysterne i store stykker. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande. Kom karrypasta heri, og vend rundt. Kom kokosmælk på panden. Vend rundt.
3
Læg låg på panden, og lad kyllingen simre i ca. 15 minutter. Spæd eventuelt med lidt vand. Kyllingen skal være gennemstegt.
4
Skyl spinaten, og vend den med kyllingen. Den skal kun lige falde sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og server.
5
Skær bunden af aspargesene. Pisk ægget let sammen, og vend asparges heri. Vend nu aspargesene i kokosmel, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
6
Bag aspargesene gyldne. Kig efter 8 minutter. Server aspargesene on the side til retten.