Kiksekage uden kiks
Kiksene er byttet ud med marcipan, tranebær og pistacie.

- 0 Personer
- 420 Minutes
Kagedej
3 stk | hele pasteuriserede æg |
4 dl. | rørsukker |
250 g | kokosolie med neutral smag |
2 dl. | kakao |
Fyld
200 g | marcipan |
80 g | tørrede tranebær |
60 g | hakkede pistacenødder |
Topping
50 g | overtrækschokolade |
30 g | tranebær |
30 g | hakkede pistacenødder |
Sådan gør du
- 1.Pisk æg og sukker sammen i en skål.
- 2.Smelt kokosolie i en gryde, og rør kakaoen ud heri. Hæld den i en tynd stråle i æggemassen, imens du rører.
- 3.Beklæd en rugbrødsform med bagepapir.
- 4.Skær marcipan i mindre tern, og vend fyldet i chokolademassen. Fyld det i formen. Stil den på køl i 5-6 timer.
- 5.Dekorer med smeltet chokolade, bær og nødder. Afkøl, og server i skiver.