Kiksekage uden kiks
JUL

Kiksekage uden kiks

Kiksene er byttet ud med marcipan, tranebær og pistacie.
  • 0 Personer
  • 420 Minutes

Kagedej

3 stk. æg hele, pasteuriseret
4 dl. rørsukker
250 g kokosolie med neutral smag
2 dl. kakao

Fyld

200 g marcipan
80 g tørrede tranebær
60 g hakkede pistacenødder

Topping

50 g overtrækschokolade
30 g tranebær
30 g hakkede pistacenødder

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg og sukker sammen i en skål.

  2. 2
    Smelt kokosolie i en gryde, og rør kakaoen ud heri. Hæld den i en tynd stråle i æggemassen, imens du rører.
  3. 3
    Beklæd en rugbrødsform med bagepapir.
  4. 4
    Skær marcipan i mindre tern, og vend fyldet i chokolademassen. Fyld det i formen. Stil den på køl i 5-6 timer.
  5. 5
    Dekorer med smeltet chokolade, bær og nødder. Afkøl, og server i skiver.