Kiksekage uden kiks
- 0 Personer
- 420 Minutes
Kagedej
3 stk. | æg hele, pasteuriseret |
4 dl. | rørsukker |
250 g | kokosolie med neutral smag |
2 dl. | kakao |
Fyld
200 g | marcipan |
80 g | tørrede tranebær |
60 g | hakkede pistacenødder |
Topping
50 g | overtrækschokolade |
30 g | tranebær |
30 g | hakkede pistacenødder |
Sådan gør du
-
1Pisk æg og sukker sammen i en skål.
-
2Smelt kokosolie i en gryde, og rør kakaoen ud heri. Hæld den i en tynd stråle i æggemassen, imens du rører.
-
3Beklæd en rugbrødsform med bagepapir.
-
4Skær marcipan i mindre tern, og vend fyldet i chokolademassen. Fyld det i formen. Stil den på køl i 5-6 timer.
-
5Dekorer med smeltet chokolade, bær og nødder. Afkøl, og server i skiver.