Karrykrydret pasta og melonsalat
AFTENSMAD

Karrykrydret pasta og melonsalat

En herlig sommerret med pasta, frisk melon og friskklippede urter. Rød karrypasta giver et ekstra pift, og fløde gør den dejlig cremet. 
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g pasta
2 stk små galiameloner
1.5 dl. piske-fløde
2 spsk. rød karrypasta
1 spsk. honning
- citronsaft
- salt og peber
1 bundt purløg

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen, skyl i koldt vand, og afdryp.
  2. 2
    Halver melonerne, tag kernerne ud.
  3. 3
    Tag melonkødet op med ske.
  4. 4
    Bland fløde, karrypasta og honning i en skål.
  5. 5
    Smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. 6
    Vend pastaen i dressingen.
  7. 7
    Vend melonkugler og klippet purløg i og server.