Karrykrydret pasta og melonsalat

En herlig sommerret med pasta, frisk melon og friskklippede urter. Rød karrypasta giver et ekstra pift, og fløde gør den dejlig cremet. 
Karrykrydret pasta og melonsalat
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g pasta
2 stk små galiameloner
1.5 dl. piske-fløde
2 spsk. rød karrypasta
1 spsk. honning
- citronsaft
- salt og peber
1 bundt purløg

Sådan gør du

  1. 1.Kog pastaen, skyl i koldt vand, og afdryp.
  2. 2.Halver melonerne, tag kernerne ud.
  3. 3.Tag melonkødet op med ske.
  4. 4.Bland fløde, karrypasta og honning i en skål.
  5. 5.Smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. 6.Vend pastaen i dressingen.
  7. 7.Vend melonkugler og klippet purløg i og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser