Karrykrydret pasta og melonsalat
En herlig sommerret med pasta, frisk melon og friskklippede urter. Rød karrypasta giver et ekstra pift, og fløde gør den dejlig cremet.

- 4 Personer
Ingredienser
300 g | pasta |
2 stk | små galiameloner |
1.5 dl. | piske-fløde |
2 spsk. | rød karrypasta |
1 spsk. | honning |
- | citronsaft |
- | salt og peber |
1 bundt | purløg |
Sådan gør du
- 1.Kog pastaen, skyl i koldt vand, og afdryp.
- 2.Halver melonerne, tag kernerne ud.
- 3.Tag melonkødet op med ske.
- 4.Bland fløde, karrypasta og honning i en skål.
- 5.Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 6.Vend pastaen i dressingen.
- 7.Vend melonkugler og klippet purløg i og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser