Du kan bruge chutneyen til mange ting, særligt er den god til rødt kød, både varmt og koldt, samt krydrede pølser og ost.
4 Personer
Ingredienser
1 kg
rødløg
2 fed
hvidløg
5 spsk.
olivenolie
100 g
brun farin, evt. en smule mere
1 bundt
frisk timian, finthakket
2 dl
balsamico
-
Saften af en citron
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skræl løgene, og skær dem i tynde både. Skræl og pres hvidløgene.
2
Varm olien op i en sauterpande, og steg rødløgene lidt ad gangen med lidt af sukkeret. Rør ofte i løgene, de er klar, når de begynder at karamellisere, ca. 20 min.
3
Når alle løgene er stegt af, tilsættes resten af sukkeret/en smule mere sukker, timian, balsamico, citronsaft, og bring det i kog.
4
Skru ned for varmen, og lad det simre under låg i ca. 20 min. Chutneyen er klar, når saften tykner.