Du kan bruge chutneyen til mange ting, særligt er den god til rødt kød, både varmt og koldt, samt krydrede pølser og ost.
0 Personer
Ingredienser
1 kg
rødløg
2 fed
hvidløg
5 spsk.
olivenolie
100 g
brun farin evt. en smule mere
1 bundt
frisk timian
2 dl
balsamico
1
citron
ANNONCE
Sådan gør du
1
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Pil og pres hvidløgene.
2
Varm olien op i en sauterpande, og steg rødløgene lidt ad gangen med lidt af den brune farin. Rør ofte i løgene, til de begynder at karamellisere. Det tager ca. 20 minutter.
3
Tilsæt derefter resten af den brune farin, samt balsamico, citronsaft og finthakket timian. Bring blandingen i kog.
4
Skru ned for varmen, og lad chutneyen simre under låg i ca. 20 minutter. Den er klar, når saften tykner.
5
Kom din rødløgschutney på et skoldet glas, og opbevar den køligt og mørkt.