En luftig og let mousse som afrunding på et godt måltid er ikke det værste. Tilsæt kaffe i flødeblandingen og top den færdige mousse med chokoladeovertrukne mandler.
6 Personer
Ingredienser
1 dl
sukker
1.5 dl
vand
5 spsk.
nescafé
5 blade
husblas
3 bægre
pasteuriserede æggehvider
5 dl
piskefløde
6 stk.
mandler chokoladeovertrukne
ANNONCE
Sådan gør du
1
Udblød husblas efter anvisning på emballagen.
2
Kom sukker, vand og kaffe i en gryde.
3
Kog op, og tag fra varmen.
4
Tag husblas op af vandet, og kom det i gryden, imens du rører rundt med piskeris.
5
Lad blandingen køle godt af, den må ikke blive helt kold og stivnet.
6
Pisk æggehvider til skum. Pisk fløden til skum, og vend sammen.
7
Rør kaffen godt igennem, og rør den med flødeblandingen.
8
Kom i en stor skål eller i portionsstore skåle, sæt på køl i 2-3 timer.