Ingefærmarineret kyllingebryst
Læg kyllingebrystet i en pose i køleskabet om morgenen, og tilbered hurtigt kyllingebrystet, når du kommer hjem.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | kyllingebryster ca. 400g |
1 dl. | vand |
2 fed | fed hvidløg |
2 tsk. | Revet frisk ingefær |
1 stk. | finthakket chili uden kerner |
0.75 tsk. | stødt gurkemeje |
1 tsk. | fiskesauce |
1 tsk. | sukker |
0.75 tsk. | salt |
0.5 stk. | revet skal af lime Kan udelades |
Tilbehør
- | kogte ris |
- | dampede grøntsager f.eks. edamamebønner |
Sådan gør du
- 1.Bland ingredienserne i en skål. Læg kyllingebrysterne i en frysepose og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.
- 2.Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 4-24 timer.
- 3.Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.
- 4.Steg kyllingebrysterne i olie, over høj varme, til de er brunede. Skru ned for varmen, læg låg på panden, og lad dem stege færdig, ca. 7-8 min. på hver side.
Tip!
Ingefærmarinaden er også god til svinekød og fisk.