Ingefærmarineret  kyllingebryst
FROKOST

Ingefærmarineret kyllingebryst

Læg kyllingebrystet i en pose i køleskabet om morgenen, og tilbered hurtigt kyllingebrystet, når du kommer hjem.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. kyllingebryster ca. 400g
1 dl. vand
2 fed fed hvidløg
2 tsk. Revet frisk ingefær
1 stk. finthakket chili uden kerner
0.75 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. fiskesauce
1 tsk. sukker
0.75 tsk. salt
0.5 stk. revet skal af lime Kan udelades

Tilbehør

- kogte ris
- dampede grøntsager f.eks. edamamebønner

Sådan gør du

  1. 1
    Bland ingredienserne i en skål. Læg kyllingebrysterne i en frysepose og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.  
  2. 2
    Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 4-24 timer.  
  3. 3
    Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.  
  4. 4
    Steg kyllingebrysterne i olie, over høj varme, til de er brunede. Skru ned for varmen, læg låg på panden, og lad dem stege færdig, ca. 7-8 min. på hver side.  

Tip!

Ingefærmarinaden er også god til svinekød og fisk.