Indisk rispilaf med asparges og smørstegt ris
- 4 Personer
Ingredienser
4 dl. | basmatiris |
40 g | smør |
1 tsk. | mild karry |
1 bundt | grøn asparges |
1 stk. | grønne jalapenos |
1 dl. | mandel |
1 dl. | cashewnød |
dl. | rosin |
- | mynte |
Sådan gør du
-
1Kog risen efter anvisning på emballagen.
-
2Smelt 30 gram smør på panden og rist karry heri. Vend de kogte ris heri og vend godt rundt.
-
3Skær eller bræk den nederste trævlede del af aspargsen fra. Skær jalapenos i skiver og ryst kernerne fra.
-
4Smelt nu resten af smørret på en anden pande og svits asparges og chili herpå i 3-4 minutter.
-
5Vend mandler, nødder og rosiner i risen.
-
6Anret ris med stegte asparges og jalapenos på stort fad eller på portionstallerken. Drys gerne lidt mynte herpå.