En hyldest til svampe, kartofler og spinat og en fornøjelse både at tilberede og spise. Opskriften er fra den britiske kok Jamie Olivers kogebog ’Helt Enkelt’
4 Personer
45 Minutes
Det skal du bruge:
500 g
blandede svampe
100 g
babyspinat
4 fed
hvidløg
500 g
kartofler
4 stk.
æg
2 stk.
cornichoner , små
75 g
blød gedeost
Basisfødevarer:
-
olivenolie
-
havsalt
-
sort peber
-
Ekstra jomfruolivenolie
ANNONCE
Sådan gør du
1
Varm ovnen op til 200 °C. Riv svampene i mindre stykker, eller hak dem groft. Hak spinaten, og kom det hele i en bradepande på 20 x 30 cm. Pil hvidløg, og riv det fint over, tilsæt 2 spsk. olivenolie og et nip havsalt og sort peber, og bland det hele godt.
2
Skrub kartoflerne, og skær dem i så tynde skiver, som du kan. Gnid dem med 2 spsk. olie, krydr dem, og fordel dem over svampe og hvidløg. Steg det i 25 minutter, eller til kartoflerne er let gyldne.
3
Tag bradepanden ud af ovnen, og bland alt godt sammen. Lav fire små fordybninger,
og slå æggene ud i dem. Sæt bradepanden
i ovnen i yderligere 5 minutter, eller til æggene er tilberedt, som du bedst kan lide dem.
4
Skær cornichonerne i tynde skiver, og drys dem over. Kom gedeosten over med en ske, dryp med lidt ekstra jomfruolivenolie, og slut med et drys sort peber.