Hvidløgssvampe & ovnstegte æg
- 4 Personer
- 45 Minutes
Det skal du bruge:
500 g | blandede svampe |
100 g | babyspinat |
4 fed | hvidløg |
500 g | kartofler |
4 stk. | æg |
2 stk. | cornichoner , små |
75 g | blød gedeost |
Basisfødevarer:
- | olivenolie |
- | havsalt |
- | sort peber |
- | Ekstra jomfruolivenolie |
Sådan gør du
-
1Varm ovnen op til 200 °C. Riv svampene i mindre stykker, eller hak dem groft. Hak spinaten, og kom det hele i en bradepande på 20 x 30 cm. Pil hvidløg, og riv det fint over, tilsæt 2 spsk. olivenolie og et nip havsalt og sort peber, og bland det hele godt.
-
2Skrub kartoflerne, og skær dem i så tynde skiver, som du kan. Gnid dem med 2 spsk. olie, krydr dem, og fordel dem over svampe og hvidløg. Steg det i 25 minutter, eller til kartoflerne er let gyldne.
-
3Tag bradepanden ud af ovnen, og bland alt godt sammen. Lav fire små fordybninger, og slå æggene ud i dem. Sæt bradepanden i ovnen i yderligere 5 minutter, eller til æggene er tilberedt, som du bedst kan lide dem.
-
4Skær cornichonerne i tynde skiver, og drys dem over. Kom gedeosten over med en ske, dryp med lidt ekstra jomfruolivenolie, og slut med et drys sort peber.