Hamburgerryg med grøntsager i kokosmælk

Dansk hamburgerryg møder asiatisk kogekunst i denne ret med gris og grøntsager i kokosmælk. 
Hamburgerryg med grøntsager i kokosmælk
  • 4 Personer

ingredienser

300 g nudler
400 g hamburgerryg
2 stk peberfrugter
4 stk forårsløg
2 spsk. olie
1 dåse kokosmælk
1 tsk. stødt spidskommen
- salt og peber
- brød

Sådan gør du

  1. 1.Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over.
  2. 2.Lad stå, imens du laver maden.
  3. 3.Eller kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  4. 4.Skær kødet i strimler.
  5. 5.Skær peberfrugter og forårsløg i mindre stykker.
  6. 6.Svits kød og grøntsager i olie i en gryde.
  7. 7.Hæld kokosmælk over sammen med spidskommen, og vend rundt med en ske.
  8. 8.Kog op.
  9. 9.Afdryp nudlerne, og vend i saucen.
  10. 10.Server fra dybe tallerkener eller skåle.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad