Grøn salat med krydderurter og græskarkerner
FROKOST

Grøn salat med krydderurter og græskarkerner

Nem salat til middagsbordet, her med krydderurter, oliven og ristede græskarkerner.
  • 6 Personer
  • 10 Minutes

Ingredienser

1 stk. salathoved
100 g rucola
1 stk. agurk
- Forskellige krydderurter(purløg, dild og basilikum er godt)
- 1/2 glas oliven
1 håndfuld græskarkerne
5 spsk. tidselolie
3 spsk. balsamico
- salt
5 spsk. tamari

Sådan gør du

  1. 1
    Skyl og hak de forskellige ingredienser og vend sammen
  2. 2
    Lige inden servering vendes en marinade af 5 spsk. tidselolie eller olivenolie, 3 spsk. balsamico og lidt 
salt, i salaten.
  3. 3
    Drys med en stor håndfuld grønne græskarkerner som er ristet på en tør, hed pande og til sidst 
overhældt med 5 spsk. tamari.