Grøn salat med krydderurter og græskarkerner
Nem salat til middagsbordet, her med krydderurter, oliven og ristede græskarkerner.

- 6 Personer
- 10 Minutes
Ingredienser
1 stk. | salathoved |
100 g | rucola |
1 stk. | agurk |
- | Forskellige krydderurter(purløg, dild og basilikum er godt) |
- | 1/2 glas oliven |
1 håndfuld | græskarkerne |
5 spsk. | tidselolie |
3 spsk. | balsamico |
- | salt |
5 spsk. | tamari |
Sådan gør du
- 1.Skyl og hak de forskellige ingredienser og vend sammen
- 2.Lige inden servering vendes en marinade af 5 spsk. tidselolie eller olivenolie, 3 spsk. balsamico og lidt salt, i salaten.
- 3.Drys med en stor håndfuld grønne græskarkerner som er ristet på en tør, hed pande og til sidst overhældt med 5 spsk. tamari.