Grillet pak choi med gomadressing
PASSER TIL SæSONEN

Grillet pak choi med gomadressing

Grillet pak choi med gomadressing – en skøn og simpel grillret, hvor gomadressingen klæder den sprøde grillede pak choi virkelig godt. Opskriften er fra Vores Jord – Din køkkenhave
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Pak choi

4 stk pak choi
- olivenolie

Gomadressing

2 spsk. Tahin lys
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. risvinseddike
1 tsk. sesamolie
1 tsk. soya
0.5 dl. vand tilsæt op til 1 dl.

Sådan gør du

  1. 1
    Start med at riste sesamfrø på en tør pande, imens du rører rundt i frøene. Rist, til de bliver gyldne, og du kan dufte, at de er ristede. Hæld de ristede sesamfrø i en skål og stil dem til side.
  2. 2
    Kom 1 spsk. af de ristede sesamfrø i en god blender sammen med de øvrige ingredienser til gomadressingen. Start med 1/2 dl vand og juster evt. op, hvis den bliver for tyk. Blend til en cremet dressing, og opbevar den på køl indtil brug.
  3. 3
    Del pak choi i halve og rens dem godt. Dup dem tørre og pensl derefter med olivenolie på skærfladen.
  4. 4
    Varm grillen godt op til kraftig varme, og grill dine pak choi ca. 2 minutter på hver side ved direkte varme, så de får godt med farve, men stadig er sprøde.
  5. 5
    Server de grillede pak choi med gomadressingen og lidt ekstra ristede sesamfrø på toppen.