Grillet pak choi med gomadressing – en skøn og simpel grillret, hvor gomadressingen klæder den sprøde grillede pak choi virkelig godt. Opskriften er fra Vores Jord – Din køkkenhave
4 Personer
20 Minutes
Pak choi
4 stk.
pak choi
-
olivenolie
Gomadressing
2 spsk.
Tahin lys
2 spsk.
mayonnaise
2 spsk.
sesamfrø
1 spsk.
risvinseddike
1 tsk.
sesamolie
1 tsk.
soya
0.5 dl
vand tilsæt op til 1 dl.
ANNONCE
Sådan gør du
1
Start med at riste sesamfrø på en tør pande, imens du rører rundt i frøene. Rist, til de bliver gyldne, og du kan dufte, at de er ristede. Hæld de ristede sesamfrø i en skål og stil dem til side.
2
Kom 1 spsk. af de ristede sesamfrø i en god blender sammen med de øvrige ingredienser til gomadressingen. Start med 1/2 dl vand og juster evt. op, hvis den bliver for tyk. Blend til en cremet dressing, og opbevar den på køl indtil brug.
3
Del pak choi i halve og rens dem godt. Dup dem tørre og pensl derefter med olivenolie på skærfladen.
4
Varm grillen godt op til kraftig varme, og grill dine pak choi ca. 2 minutter på hver side ved direkte varme, så de får godt med farve, men stadig er sprøde.
5
Server de grillede pak choi med gomadressingen og lidt ekstra ristede sesamfrø på toppen.