Grillet pak choi med gomadressing
- 4 Personer
- 20 Minutes
Pak choi
4 stk | pak choi |
- | olivenolie |
Gomadressing
2 spsk. | Tahin lys |
2 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | sesamfrø |
1 spsk. | risvinseddike |
1 tsk. | sesamolie |
1 tsk. | soya |
0.5 dl. | vand tilsæt op til 1 dl. |
Sådan gør du
-
1Start med at riste sesamfrø på en tør pande, imens du rører rundt i frøene. Rist, til de bliver gyldne, og du kan dufte, at de er ristede. Hæld de ristede sesamfrø i en skål og stil dem til side.
-
2Kom 1 spsk. af de ristede sesamfrø i en god blender sammen med de øvrige ingredienser til gomadressingen. Start med 1/2 dl vand og juster evt. op, hvis den bliver for tyk. Blend til en cremet dressing, og opbevar den på køl indtil brug.
-
3Del pak choi i halve og rens dem godt. Dup dem tørre og pensl derefter med olivenolie på skærfladen.
-
4Varm grillen godt op til kraftig varme, og grill dine pak choi ca. 2 minutter på hver side ved direkte varme, så de får godt med farve, men stadig er sprøde.
-
5Server de grillede pak choi med gomadressingen og lidt ekstra ristede sesamfrø på toppen.