Græskar fritter
AFTENSMAD

Græskar fritter

Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
  • 0 Personer

Det skal du bruge:

1 stk. græskar
2 spsk. røget paprika
1 spsk. salt
1 tsk. hvidløgspulver

Estragon Mayo

1 dl. Mayo
2 tsk. bearnaise essence
lidt frisk estragon

Chili Mayo

1 dl. Mayo
2 tsk. chili sauce
2 tsk. hot sauce

Sådan gør du

  1. 1
    Græskarret skæres ud, udhules og skæres til fritter som dækkes med koldt vand i mindst 30 minutter. Tør fritterne grundigt og vend dem i en tsk majsstivelse. Derefter i krydder blanding og bages i 1 lag i ovn ved 200° grill og varmluft i ca 20 minutter. Husk at vende undervejs.
  2. 2
    Ingredienserne blandes sammen til en ensartet masse.
  3. 3
    Ingredienserne blandes sammen til en ensartet masse.