Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
0 Personer
Det skal du bruge:
1 stk.
græskar
2 spsk.
røget paprika
1 spsk.
salt
1 tsk.
hvidløgspulver
Estragon Mayo
1 dl
Mayo
2 tsk.
bearnaise essence
lidt
frisk estragon
Chili Mayo
1 dl
Mayo
2 tsk.
chili sauce
2 tsk.
hot sauce
ANNONCE
Sådan gør du
1
Græskarret skæres ud, udhules og skæres til fritter som dækkes med koldt vand i mindst 30 minutter. Tør fritterne grundigt og vend dem i en tsk majsstivelse. Derefter i krydder blanding og bages i 1 lag i ovn ved 200° grill og varmluft i ca 20 minutter. Husk at vende undervejs.
2
Ingredienserne blandes sammen til en ensartet masse.
3
Ingredienserne blandes sammen til en ensartet masse.