Du kan sagtens spise stokken på en broccoli. Se her, hvordan du kan bruge stokken i lækre frikadeller, og glæd dig samtidig over, at du begrænser madspild.Opskrift fra bogen "Skræl er ikke skrald" af Michael Folman Jensen
4 Personer
Ingredienser
250 g
broccolistokke
1 stk.
fed hvidløg
125 g
havregryn
1 spsk.
mel
1 dl.
mælk
2 stk.
æg
lidt
Lidt salt og peber
lidt
olie Til stegning
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær broccolistokken groft ud i tern og bag dem
i ovnen i ca. 15 minutter ved 150 °C. Broccolitern
samt hvidløg køres i en foodprocessor eller finthakkes.
2
Bland nu massen i en skål med havregryn, mel,
mælk og æg samt salt og peber. Lad farsen stå i
køleskabet i et par timer, så den kan nå at sætte sig.
Formes som frikadeller og steges i olie.