Redaktionen anbefaler
| 200 g | kikærtemel |
| 2 tsk. | salt |
| 1 tsk. | bagepulver |
| 2 tsk. | stødt spidskommen |
| 2 fed | hvidløg |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 200 g | kikærter kogte |
| 2 spsk. | citronsaft |
| 3 dl | vand (lunet) |
| 4 spsk. | Tahin |
| 50 g | smeltet smør |
| 2 spsk. | Smagsneutral olie til stegning |
| 1 stk. | rød peberfrugt |
| 1 stk. | agurk |
| 2 stk. | tomater |
| 2 stk. | stilke bladselleri |
| 1 stk. | rødløg |
| 100 g | feta |
| 1 håndfuld | bredbladet persille |
| 1 spsk. | sumak |
| 1 fed | hvidløg |
| 200 g | yoghurt , tyk |
| - | salt |
| - | sumak |
| - | chilisauce |