Redaktionen anbefaler






200 g | kikærtemel |
2 tsk. | salt |
1 tsk. | bagepulver |
2 tsk. | stødt spidskommen |
2 fed | hvidløg |
2 spsk. | olivenolie |
200 g | kogte kikærter |
2 spsk. | citronsaft |
3 dl | vand (lunet) |
4 spsk. | tahini |
50 g | smeltet smør |
2 spsk. | Smagsneutral olie til stegning |
1 stk. | rød peberfrugt |
1 stk. | agurk |
2 stk. | tomater |
2 stk. | stilke bladselleri |
1 stk. | rødløg |
100 g | feta |
1 håndfuld | bredbladet persille |
1 spsk. | sumak |
1 fed | hvidløg |
200 g | yoghurt , tyk |
- | salt |
- | sumak |
- | chilisauce |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10