Dampet Spidskål med rygeostcreme
Rygeosten er langtfra på retur, efter vi har sat tænderne i denne appetizer med dampet spidskål og rygeostcreme.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | spidskål |
3 dl. | friske ærter |
150 g | rygeost 10 % |
1 spsk. | piske-fløde |
- | karry |
Sådan gør du
- 1.Fjern de yderste blade på spidskålene, skær dem lige over og kom i en gryde med vand.
- 2.Lad simre møre i 4-5 minutter.
- 3.Tag spidskålene op med en hulske og læg dem på et viskestykke for at afdryppe.
- 4.Kom ærterne i kogevandet og lad dem få 2 minutter.
- 5.Skyl med koldt vand og afdryp.
- 6.Rør rygeosten lind med fløde.
- 7.Anret spidskål på en tallerken kom rygeost og ærter herpå.
- 8.Drys karry over og server.