Dampet Spidskål med rygeostcreme

Rygeosten er langtfra på retur, efter vi har sat tænderne i denne appetizer med dampet spidskål og rygeostcreme.
Dampet Spidskål med rygeostcreme
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk spidskål
3 dl. friske ærter
150 g rygeost 10 %
1 spsk. piske-fløde
- karry

Sådan gør du

  1. 1.Fjern de yderste blade på spidskålene, skær dem lige over og kom i en gryde med vand.
  2. 2.Lad simre møre i 4-5 minutter.
  3. 3.Tag spidskålene op med en hulske og læg dem på et viskestykke for at afdryppe.
  4. 4.Kom ærterne i kogevandet og lad dem få 2 minutter.
  5. 5.Skyl med koldt vand og afdryp.
  6. 6.Rør rygeosten lind med fløde.
  7. 7.Anret spidskål på en tallerken kom rygeost og ærter herpå.
  8. 8.Drys karry over og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #forret, #få ingredienser, #vegetar og #tilbehør hamburgerryg