Curry med kikærter og kuller
AFTENSMAD

Curry med kikærter og kuller

Brug den fisk, du vil. Alle lyse, faste fisk er perfekte her. Supernem og enkel aftensmad!
  • 2 Personer

Hvad skal du bruge:

1 stk. aubergine
2 spsk. olivenolie til stegning
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 spsk. tandoori
2 dl. kokosmælk
3 dl. mosede tomater
- salt
0.5 tsk. cayennepeber
250 g små tomater
225 g kogte kikærter
300 g kuller filet
3 spsk. hvedemel
1 spsk. olivenolie til stegning

Til servering

15 g frisk ingefær
- frisk koriander
- frisk mynte
- yoghurt (Tyk)
- Nigellafrø
- citron
- naan-brød Evt.

Sådan gør du

  1. 1
    Skyl auberginen, og skær den i skiver. Steg dem i olie på en pande i 4-5 minutter i alt, til de er let gyldne på begge sider.
  2. 2
    Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Steg dem sammen med aubergineskiverne i et par minutter. Tilsæt smør og tandoori, varm op, og tilsæt derefter kokosmælk og mosede tomater. Kog op, og smag til med salt og cayennepeber. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Hæld dem i saucen sammen med afdryppede kikærter, og kog op.
  3. 3
    Skær fisken i 4 stykker, vend dem i lidt mel i en dyb tallerken, og steg dem i olie på en pande i 1-2 minutter på hver side.
  4. 4
    Læg fisken oven på grøntsager og sauce. Skræl ingefæren, og skær den i strimler, evt. med et juliennejern. Drys ingefær oven på retten sammen med koriander og mynte.
  5. 5
    Servér direkte fra panden med en skefuld tyk yoghurt, et dryp olie, nigellafrø og citronbåde.