ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Brunkål med sprængt flæsk Klassisk, gammeldags brunkål præcis som den skal være med sprængt svinebryst hertil. 4 Personer 105 Minutes Ingredienser 1 kg sprængt svinebryst, kogestykket 1 stk. hvidkål ca 1,5 kg 3 spsk. sukker 50 g smør lidt salt og peber 4 stk. skiver rugbrød lidt sennep 100 g rødbede 1 dl vand ANNONCE Sådan gør du 1 Bestil kødet hos slagteren nogle dage i forvejen. 2 Del hvidkålen, fjern stokken og snit kålen ikke for fint. 3 Smelt sukkeret i en stegegryde. 4 Tilsæt smørret, når sukkeret karamelliserer - bliver lysebrunt. 5 Svits kålen i sukkerblandingen, til den bliver blank. 6 Tilsæt salt, peber og 1 dl vand. 7 Lav en fordybning i midten af kålen og læg kødet heri. 8 Kom et lag kål over kødet. 9 Læg låg på og lad det koge ved svag varme ca. 1½ time. 10 Tag kødet op og skær det i skiver. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.