Blomkålspizza med hytteost og okse
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | lille blomkål |
2 stk. | æg store |
50 g | parmesanost |
4 spsk. | mandelmel |
1 knsp. | salt |
2 dl. | koncentreret tomatpuré |
1 tsk. | Lidt tørrede chiliflager |
400 g | hytteost |
300 g | hakket oksekød 10% fedt Fedt indholdet må max være 10% |
lidt | peber |
lidt | olivenolie |
Drys
lidt | rucola |
lidt | urter |
lidt | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Sæt varmluftsovnen på 200 grader. Læg bagepapir på to bageplader.
-
2Del blomkålen i buketter, og kom dem i en foodprocessor. Blend, indtil blomkålen er som små couscouskorn. Bland med æg, reven parmesan, mandelmel og salt.
-
3Lav nu 8 små pizzabunde, 4 på hver bradepande. Forbag bundene i 8 minutter.
-
4Tag dem ud, og fordel tomatpuré rørt med chili på bundene. Kom hytteost herpå, form kødet til små kugler, og fordel dem på pizzaerne. Krydr med salt og peber og kom lidt olivenolie hen over især kødet.
-
5Bag pizzaerne gyldne i ovnen. Begynd at kigge efter 12 minutter. Tag dem ud, drys med rucola, urter og oliven og server.