Blomkålspizza med hytteost  og okse
FORRET

Blomkålspizza med hytteost og okse

Kan også nydes af dem, der ikke tåler hvedemel. Bunden er lavet af blomkål, æg og mandelmel.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. lille blomkål
2 stk. æg store
50 g parmesanost
4 spsk. mandelmel
1 knsp. salt
2 dl. koncentreret tomatpuré
1 tsk. Lidt tørrede chiliflager
400 g hytteost
300 g hakket oksekød 10% fedt Fedt indholdet må max være 10%
lidt peber
lidt olivenolie

Drys

lidt rucola
lidt urter
lidt olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt varmluftsovnen på 200 grader. Læg bagepapir på to bageplader.  
  2. 2
    Del blomkålen i buketter, og kom  dem i en foodprocessor. Blend, indtil blomkålen er som små couscouskorn. Bland med æg, reven parmesan, mandelmel og salt.  
  3. 3
    Lav nu 8 små pizzabunde, 4 på hver bradepande. Forbag bundene i 8 minutter.  
  4. 4
    Tag dem ud, og fordel tomatpuré rørt med chili på bundene. Kom hytteost herpå, form kødet til små kugler, og fordel dem på pizzaerne. Krydr med salt og peber og kom lidt olivenolie hen over især kødet.  
  5. 5
    Bag pizzaerne gyldne i ovnen. Begynd at kigge efter 12 minutter. Tag dem ud, drys med rucola, urter og oliven og server.