Bagt vesterhavstorsk med sesam og vanilleolie
- 4 Personer
- 25 Minutes
ingredienser
4 stk. | torskefileter med skind a 125 g |
1 stk. | agurk |
- | salt og peber |
dressing
dl. | sesamfrø |
1 dl. | olie (lige dele olivenolie og vindruekerneolie) |
1 stk. | vanillestang |
- | citron (saft) |
pynt
- | Friske koriander |
Sådan gør du
-
1Læg torskefileterne på en bradepande med bagepapir.
-
2Drys salt og peber over, og bag i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
-
3Rist sesamfrø på en tør pande/gryde.
-
4Kom olie, vanillekorn og vanillestang i, og lad det blive gennemvarmt.
-
5Tag fra varmen, og køl helt af.
-
6Smag til med citronsaft.
-
7Skær agurken (uden kerner) i tynde strimler, og fordel på fire tallerkener.
-
8Træk skindet af fisken, og anret den på agurkerne.
-
9Hæld olien hen over agurkerne, og pynt med korianderblade.