ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Bagt vesterhavstorsk med sesam og vanilleolie Forret eller mindre ret, hvor torskens egen smag prioriteres. Fisken får fint modspil fra den milde sesam og vanilleolie. 4 Personer 25 Minutes ingredienser 4 stk. torskefileter med skind a 125 g 1 stk. agurk - salt og peber dressing dl sesamfrø 1 dl olie lige dele olivenolie og vindruekerneolie 1 stk. vanillestang - citron (saft) pynt - Friske koriander ANNONCE Sådan gør du 1 Læg torskefileterne på en bradepande med bagepapir. 2 Drys salt og peber over, og bag i ovnen ved 180 grader i 5 minutter. 3 Rist sesamfrø på en tør pande/gryde. 4 Kom olie, vanillekorn og vanillestang i, og lad det blive gennemvarmt. 5 Tag fra varmen, og køl helt af. 6 Smag til med citronsaft. 7 Skær agurken (uden kerner) i tynde strimler, og fordel på fire tallerkener. 8 Træk skindet af fisken, og anret den på agurkerne. 9 Hæld olien hen over agurkerne, og pynt med korianderblade. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025