Bagt pankolaks
- 4 Personer
Ingredienser:
1 stk. | laksefilet (400 g) |
1 spsk. | dijonsennep |
1 spsk. | honning |
1 tsk. | røget paprika |
1 tsk. | hvidløgspulver |
0.5 tsk. | salt |
- | peber |
Panering:
1 håndfuld | persille |
1 dl. | pankorasp |
1 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 185 C varmluft.
-
2Læg laksefileten i et fad med bagepapir. Rør sennep og honning sammen i en skål, og tilsæt paprika, hvidløgspulver, salt og peber. Bland godt, og smør marinaden på laksen.
-
3Skyl og hak persillen, og bland den med rasp og olie i en skål. Fordel paneringen på laksen, og tryk den let ned i marinaden.
-
4Bag laksen i ovnen i ca. 25 minutter, afhængig af laksens tykkelse.