Ris- og sellerifad med skinke
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | knoldselleri |
1 stk. | mellemstor courgette |
2 stk. | løg |
2 spsk. | olie |
3 dl. | parboiled ris |
1 spsk. | estragon |
7 dl. | bouillon |
dl. | piske-fløde |
- | Tilbehør: Ca 500 g kogt skinke eller hamburgerryg og godt brød. |
Sådan gør du
-
1Skær selleri, courgette og løg i tern.
-
2Svits grøntsagerne i olie i en gryde, indtil sellerien begynder at få lidt farve.
-
3Kom risen i en ildfast form, og læg grøntsagerne over.
-
4Drys estragon på, og hæld til sidst vand og fløde over.
-
5Vend rundt i blandingen med en ske, og pak formen ind i alufolie.
-
6Stil formen midt i en 225 grader varm ovn.
-
7Bag i 30 minutter.
-
8Tag ud, og lad stå i 15 minutter, før du serverer den sammen med skinke og brød.