Kylling i karry
AFTENSMAD

Kylling i karry

Kylling i karry er en storfavorit i de fleste hjem. Retten er krydret uden at være stærk, og har en lækker, rund og cremet konsistens. Det er et hit for store og små. Prøv denne hurtige og velsmagende opskrift på kylling i karry og spar tid i køkkenet. Bon appetit!
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

4 stk. kyllingebrystfilet
- olie
1 spsk. karry
- salt
- peber
1 dl. piskefløde
1 dl. vand
800 g frossen grøntsagsblanding

Sådan gør du

  1. 1
    Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.
  2. 2
    Drys karry på og vend rundt.
  3. 3
    Krydr med salt og peber.
  4. 4
    Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.
  5. 5
    Kom grøntsagerne på og vend rundt.
  6. 6
    Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter.
  7. 7
    Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme.
  8. 8
    Smag til med salt og peber og server.