Sosaties – grillspyd
- 4 Personer
Ingredienser
1 spsk. | friskrevet ingefær |
1 spsk. | moscovadosukker |
1 tsk. | karry |
1 tsk. | stødt koriander |
2 spsk. | olie |
400 g | oksemørbrad |
2 stk. | løg |
8 skiver | bacon |
1 håndfuld | tørret abrikos |
- | Lidt peber og salt |
Sådan gør du
-
1Rør krydderiblandingen sammen i en skål.
-
2Skær kødet i mindre stykker og løgene i skiver.
-
3Sæt ingredienserne på spyd.
-
4Læg spyddene på bradepande med bagepapir og fordel den krydrede olie på alle ingredienser. Det er nemmest at bruge hænderne. Krydr med salt og peber.
-
5Sæt nu ovnen på 225 grader og lad kødet stå uden for køleskab, imens ovnen bliver varm.
-
6Lad spyddene stege gyldne. Hold øje efter 10 minutter.