ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Stegte champignoner med pasta og tomatsauce Ingen kødboller med med masser af svampe, som giver en dejlig smag. Glem ikke parmesanen tilsidst! 4 Personer Ingredienser 1 stk. løg 2 fed hvidløg - olie 4 spsk. hvidvin 2 dåser flåede tomater - salt og peber 1 tsk. honning 400 g pasta 500 g hele markchampignoner - smør - parmesanost - basilikum ANNONCE Sådan gør du 1 Hak løg og svits dem, uden at de tager farve, i olie i en gryde. 2 Hæld vinen på. 3 Kom nu tomater i, og lad dem simre i 15 minutter. 4 Smag til med salt, peber og honning. 5 Kog pastaen al dente. 6 Steg de ordnede hele champignoner i lidt smør, indtil de er helt møre. Smag til med salt og peber. 7 Server pastaen med champignoner og tomatsauce. Drys med basilikum og parmesan. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.