Valnøddehveder med mørkt øl
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
20 g | gær |
1 stk. | hvidtøl (33cl) |
50 g | brun farin |
450 g | hvedemel |
40 g | valnød |
1 tsk. | fint salt |
Sådan gør du
-
1Rør 20g gær ud i 1 hvidtøl(33cl).
-
2Tilsæt 50g brun farin og 225g hvedemel.
-
3Rør indtil det hele er godt blandet.
-
4Hak 40g valnødder groft og drys dem i dejen sammen med 1 tsk fint salt og ekstra 225g hvedemel.
-
5Ælt dejen i ca.5min og sæt dejen til hævning tildækket, på et lunt sted i 1 time.
-
6Form dejen til 8-10 boller og fordel dem i en bradepande med cirka 2cm mellem hver.
-
7Lad dem efterhæve i ca.30min.
-
8Bag hvederne ved 200grader i ca.20minutter gyldne.