Flødebagt græskar
SNACKS OG TILBEHøR

Flødebagt græskar

Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
  • 0 Personer

Det skal du bruge:

650 g græskar (med skræl)
4 stk. forårsløg
0.5 l. fløde
50 g parmasan
lidt frisk rosmarin
1 tsk. revet muskatnød frisk
- salt
- peber


Sådan gør du

  1. 1
    Græskares vaskes grundigt og klargøres inden det, sammen med forårsløg, skæres i skiver. Parmasan og muskatnød rives fint og blades sammen med fløde, salt, peber og fint hakket rosmarin. Græskar og forårsløg lægges i et fad og flødes hældes over. Bages i ovn ved 200° i ca. 45 minutter.