Pankorasp er lidt anderledes end almindelig rasp, da den består af store, tynde og luftige brødflager, der giver en ekstra sprød overflade. Opskriften er fra Frederikke Wærens’ kogebog Favoritterne
4 Personer
Ingredienser:
1 stk.
laksefilet (400 g)
1 spsk.
dijonsennep
1 spsk.
honning
1 tsk.
røget paprika
1 tsk.
hvidløgspulver
0.5 tsk.
salt
-
peber
Panering:
1 håndfuld
persille
1 dl
pankorasp
1 spsk.
olivenolie
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
2
Læg laksefileten i et fad med bagepapir. Rør sennep og honning sammen i en skål, og tilsæt paprika, hvidløgspulver, salt og peber. Bland godt, og smør marinaden på laksen.
3
Skyl og hak persillen, og bland den med rasp og olie i en skål. Fordel paneringen på laksen, og tryk den let ned i marinaden.
4
Bag laksen i ovnen i ca. 25 minutter, afhængig af laksens tykkelse.