Annoncørbetalt indhold fra Bornholmergrisen
Tortillas med strimlet nakkefilet, guacamole, spidskål og ananassalsa
GæSTEMAD OG FEST

Tortillas med strimlet nakkefilet, guacamole, spidskål og ananassalsa

De strimlede nakkefilletter får her selskab af blandt andet guacamole, snittet spidskål og ananassalsa. Lige til at putte i en tortilla.  
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g Nakkefilet Bornholmergrisen
1 spsk. spidskommen
2 spsk. olivenolie
1 stk. fed hvidløg
2 spsk. tomatpure

Guacamole:

3 stk. avocadoer
2 spsk. cremefraiche
1 dl. koriander
1 stk. fed hvidløg
1 stk. tomat
0.5 stk. rødløg
1 stk. lime
0.5 spsk. salt
0.5 spsk. friskkværnet sort peber

Grov ananassalsa:

0.5 stk. ananas
1 dl. mynte
1 stk. lime
1 stk. chili
0.5 stk. friskkværnet sort peber

Tilbehør:

0.5 stk. spidskål rød eller alm.
12 stk. tortillabrød små
- koriander
2 dl. chilisovs

Sådan gør du

  1. 1
    Skær 4 tykke skiver af nakkefileten. Lad dem stå i stuetemperatur i cirka 15 minutter.
  2. 2
    Bland spidskommen, olivenolie, et finhakket fed hvidløg og tomatpuré sammen.
  3. 3
    Kom nakkefileten ned i blandingen. Læg skiverne på en forvarmet gril, og gril i cirka 2-3 minutter på hver side. Lad kødet hvile 5 minutter.
  4. 4
    Mos avocadoerne og bland dem med cremefraiche og et presset hvidløg. Hak tomat og rødløg fint og tilføj det. Smag til med limesaft, salt og friskkværnet sort peber.
  5. 5
    Skær annanas i små tern. Bland dem sammen med hakket mynte, revet limeskal, limesaft og snittet chili. Smag til med friskkværnet sort peber.
  6. 6
    Snit spidskål tyndt.
  7. 7
    Fordel guacamole, snittet spidskål og nakkefilet skåret i skiver og ananassalsa på tortillabrød. Top af med koriander, og server sammen med din yndlingschilisovs.
  8. 8
    Du kan skifte ananas ud med mango eller agurk. Du kan også blande almindelig spidskål og rød spidskål.