På det tidspunkt arbejdede jeg stadig hos Chr. Hansen som kemiingeniør, så det var aftenerne og weekenderne, der gik med chokolade. Senere flyttede jeg op på loftrummet. Vi har sådan nogle gamle tørrelofter i den ejendom, hvor jeg … jeg tror faktisk aldrig, jeg fik tilladelse til det, men jeg har aldrig hørt for det, heldigvis.
Efter et års tid tænkte jeg – nu skal det være, så jeg tog nogle chokoladeprøver i tasken og cyklede forbi en butik på Gammel Kongevej, som jeg havde haft kig på længe. Jeg gik derind med bævende stemme og viste dem, hvad jeg havde – og det kunne de heldigvis godt lide, så jeg fik travlt. De gav mig et par uger til at levere den første omgang, så jeg skulle lige finde noget emballage og oprette et cvr-nummer, så det skulle gå lidt stærkt.
Nina og Mikkel som har butikken, der egentlig er en specialbutik med olivenolie, var de allerførste, jeg solgte til – hvilket jeg er ret glad for, for jeg er ikke vant til at sælge, og de afslag, jeg sidenhen har fået, når jeg er ude og sælge, kan godt ramme ret hårdt, mentalt. Så det var heldigt, at jeg startede med en god oplevelse.«