Redaktionen anbefaler
| - | kartofler |
| - | paprika |
| - | spidskommen |
| - | kardemomme |
| - | olivenolie |
| - | salt og peber |
| 2 | løg |
| 3 fed | hvidløg |
| 100 g | svampe |
| 0.5 | aubergine |
| 0.5 | squash |
| 1 | rød peberfrugt |
| 2 spsk. | paprika |
| 1 spsk. | sød paprika |
| 1 tsk. | røget paprika |
| 0.5 tsk. | cayennepeber |
| 140 g | tomatpure |
| 1 dåse | hakkede tomater , eller flåede tomater på dåse |
| 200 ml | ris cuisine cuisine , alternativt til madlavningsfløde |
| 1 | grøntsagsbouillon , terning |
| - | salt og peber |
| - | olivenolie til stegning |
| 200 g | tofu |
| 4 fed | hvidløg |
| 1 håndfuld | persille |
| 1 dl | havregryn |
| 1 dl | rasp , evt panko |
| 2 tsk. | sød paprika |
| 1 tsk. | Krydderiblanding: , umami |
| 2 tsk. | allroundkrydderi |
| 1 håndfuld | basilikum |
| - | Saft fra 1 citron |
| 1 tsk. | natron |
| 100 g | svampe |
| 2 spsk. | honning |
| - | salt og peber |
| - | olivenolie til stegning |
| - | syltede agurker |
| 1.5 dl | mayonnaise |
| 1 spsk. | ketchup |
| 1 tsk. | sennep |
| 1 tsk. | hvidvinseddike |
| 0.5 tsk. | Løgpulver |
| 0.5 tsk. | paprika |
| - | salt og peber |
| - | agurk , skåret i stænger |
| - | gulerødder , skrællede og skåret i stænger |
| - | rød peber , skåret i stænger |