Redaktionen anbefaler






- | kartofler |
- | paprika |
- | spidskommen |
- | kardemomme |
- | olivenolie |
- | salt og peber |
2 | løg |
3 fed | hvidløg |
100 g | svampe |
0.5 | aubergine |
0.5 | squash |
1 | rød peberfrugt |
2 spsk. | paprika |
1 spsk. | sød paprika |
1 tsk. | røget paprika |
0.5 tsk. | cayennepeber |
140 g | tomatpure |
1 dåse | hakkede tomater , eller flåede tomater på dåse |
200 ml | ris cuisine cuisine , alternativt til madlavningsfløde |
1 | grøntsagsbouillon , terning |
- | salt og peber |
- | olivenolie til stegning |
200 g | tofu |
4 fed | hvidløg |
1 håndfuld | persille |
1 dl | havregryn |
1 dl | rasp , evt panko |
2 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | Krydderiblanding: , umami |
2 tsk. | allroundkrydderi |
1 håndfuld | basilikum |
- | Saft fra 1 citron |
1 tsk. | natron |
100 g | svampe |
2 spsk. | honning |
- | salt og peber |
- | olivenolie til stegning |
- | syltede agurker |
1.5 dl | mayonnaise |
1 spsk. | ketchup |
1 tsk. | sennep |
1 tsk. | hvidvinseddike |
0.5 tsk. | Løgpulver |
0.5 tsk. | paprika |
- | salt og peber |
- | agurk , skåret i stænger |
- | gulerødder , skrællede og skåret i stænger |
- | rød peber , skåret i stænger |