Cremet pasta med æg og fennikel
FROKOST

Cremet pasta med æg og fennikel

Pastasalat er så meget mere end dåsemajs og frostærter hældt ud over overkogte pastaskruer. Kog pastaen al dente og prøv med lækkert fyld med blandt andet æg, fennikel og lidt chili.
  • 1 Person

Ingredienser

1 spsk. mayonnaise
1 spsk. vand
lidt salt
lidt chiliflager
3 dl. Kogt pasta
3 spsk. fennikel groft revet
1 stk. æg kogt
lidt karse

Sådan gør du

  1. 1
    Kom mayonnaise og vand i en skål og rør rundt. Krydr med salt og chili.
  2. 2
    Vend med pasta og fennikel, og kom i en bøtte.
  3. 3
    Top med æg og lidt karse.

Tip!

I stedet for fennikel kan du vende pastaen med fintsnittet knoldselleri. Det smager også godt til æg.