Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg
- 4 Personer
Ingredienser
1 bundt | radiser |
1 stk. | fennikel lille |
0.5 stk. | agurk |
2 spsk. | dild hakkede |
1 dl. | piskefløde |
1 tsk. | citronsaft |
8 stk. | æg |
- | salt lidt |
1 tsk. | lys eddike |
- | ærteskud eller salat |
- | revet citronskal |
Sådan gør du
-
1Lad radiserne få et opkog. Afdryp og skyl i koldt vand. Kom radiser, snittet fennikel og agurk i en skål. Vend med dild og lad stå.
-
2Rør fløde med citronsaft og lad stå.
-
3Sæt to gryder med letsaltet vand og eddike over. Pocher to æg ad gangen i hver gryde.
-
4Server de pocherede æg på en bund af ærteskud eller salat. Hæld flødecremen henover og fordel den sprøde salat. Rugbrød hertil er også godt.